13 Todesengel Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 cumpar prelata pt.IMS in stare oricit de proasta(cu cit mai proasta cu atit mai bine). O zdreanta adica(de prelata,nu.. : :banana ,ca celelate sint mult mai usor de gasit).Daca e orignala,cu atit mai bine...tel 0721658700 IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: are cineva o prelata deteriorata de IMS ? Tod..ce vrei sa faci cu prelata deteriorata?am gasit niste bucati de prelata de pe un SR la dezmembrari..incerc sa o recuperez dar numai joi ma lasa..daca-ti foloseste... ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: are cineva o prelata deteriorata de IMS ? am nevoie de M sa fie prelata....pai ce sa fac cu ea,sa o arunc peste un IMS...o nebunie de'a mea.. IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate