Cneazu Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Buna ziua baieti, Ma numesc Andrei si sunt din Cluj - m-am prezentat si in topicul deschis cu acest scop :-P Sunt nou pe acest forum si nou si in domeniul masinilor de teren, avand mai multe masini mi-am dorit si una capabila pe off road si convenabila ca pret, asadar am prins o oferta si am mi-am luat un terrano 2 din 2002 2.7 diesel. Nu stiu mare lucru despre ea si nici nu am reusit sa aflu prea multe legat de distributia care o am pe ea, lant sau pinioane? am citit pe forum ce ati postat pana acuma si nu m-am lamurit, se pare ca terrano 1 are pe pinioane si terrano 2 .... ? :)) au acelasi tip de motor diesel de 2.7? am vazut ca pe terrano 2 e cel de 125 de cai, pe care il am si eu... asadar cum as putea afla ? va multumesc si de acum am sa fiu cat pot de activ pe acest forum Va salut!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? Bine ai venit! Si sa ai noroc de ea. Distributia este pe pinioane. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? Bine ai venit! Si sa ai noroc de ea. Distributia este pe pinioane. Multumesc pentru raspuns ohoo, asta e foarte bine...m-a scapat de dureri de cap la ea in privinta asta. Din ce am observat intretinerea la masina asta este foarte convenabila oricum. Sugestii la intretinerea distributiei si masinii, inafara de schimburile normale la 10 000 de km? p.s. am observat ca nu imi merg pozitiile pe spate, in schimb bec de marsalier si semnalizarile merg, stiu ca masinile astea au o probleme cu electricele...o fi din sigurante sau din contacte? am incercat schimbarea becurilor dar nu e... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? Poate fi si din contacte. Eu la Panzer II am schimbat de 2 saptamani o dulie cu totul (tot la pozitie) cea veche nu mai mergea. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? Am inteles, am sa verific si eu. Mi-a aparut un martor de check engine la bord, fara sa remarc un comportament diferit al masinii? Oare ce o fi? Filtru de motorina sau senzor? Am simtit un pic de vibratie in relantiu cu o cadere a turatiei si a aparut...sugestii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? Am inteles, am sa verific si eu. Mi-a aparut un martor de check engine la bord, fara sa remarc un comportament diferit al masinii? Oare ce o fi? Filtru de motorina sau senzor? Am simtit un pic de vibratie in relantiu cu o cadere a turatiei si a aparut...sugestii? de aceea s-au inventat testere sau cum vrei sa le numesti de aceea s-au inventat ateliere service sau cum vrei sa le numesti diagnoza prin corespondenta sau cu porumbei e mai greu gaseste un atelier priceput in zona ta si viziteaza-l , altfel lucrul manual cu lucruri auzite se poate transforma in impotenta :) parerea mea , dar tu faci cum crezi bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? "Usor, usor...cu pianu pe scari...." Fiecare marca de masina are problemele sale uzuale care nu necesita masuri de mecanica si diagnostic, fiecare masina are comportamentul sau specific....voi cunoscandu-le poate va dati seama de ele la prima vedere... pe mine daca ma intrebi de peugeot, chrysler, jaguar la probleme de genu pot sa imi dau seama aproximativ de avarie, eroare etc... asadar nu te lua de mine... Apropo s-a stins martoru din bord....deci prb a disparut (teoretic) deci vinovata poate fi motorina, filtru, gaze etc... trebuia sa fug la service sa ma perie de bani? Hai sa fim oameni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? "Usor, usor...cu pianu pe scari...." Fiecare marca de masina are problemele sale uzuale care nu necesita masuri de mecanica si diagnostic, fiecare masina are comportamentul sau specific....voi cunoscandu-le poate va dati seama de ele la prima vedere... pe mine daca ma intrebi de peugeot, chrysler, jaguar la probleme de genu pot sa imi dau seama aproximativ de avarie, eroare etc... asadar nu te lua de mine... Apropo s-a stins martoru din bord....deci prb a disparut (teoretic) deci vinovata poate fi motorina, filtru, gaze etc... trebuia sa fug la service sa ma perie de bani? Hai sa fim oameni... Salu La terrano se întâmplă destul de des să se aprindă martorul ceching fără să ai probleme grave , după oprirea motorului se resetează singură Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Distritbutie Terrano 2 2002 2.7 diesel ? probabil e vorba de ceva imbacseala pe undeva, o sonda etc...da nimic grav, am vazut ca se aprinde cand e pe rosu mult timp la combustibil, dupa care se stinge, sau la o acceleratie mai zdravana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate