calinvas Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Doua intrebari simple : O Masina din Anglia : Cum o aduc in tara , ma poate cineva ajuta cu aceasta procedura , cat m-ar costa ? Daca platesc taxa o pot inmatricula in conditiile care are volan pe DREAPTA ? Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Masina Anglia : Cum o aduc in tara , o pot inmatricula ? E simplu: -dupa ce cumperi masina,primesti certificatul V5, de la proprietar, apoi completezi pe spate datele tale,mergi la un centru DVLA(Drivers Vehicles and Licences Agency) din orasul respectiv si primesti certificat de export in 5 minute. -din cite stiu eu nu prea poti lua carte verde de acolo(nu stiu care mai e legea acum) -te sui in ea si-i dai pina in Romania. -inainte,trebuie sa cumperi niste chestii speciale pentru condus in Europa:stickere ce se lipesc pe faruri sa bata lumina spre dreapta(sau poti cumpara faruri noi din Germania,de pe drum) si un "periscop", o chestie care se pune pe geam in stinga ca sa poti vedea in fata cind faci depasirea.Sint sigur ca la magazinele lor de specialitate poti gasi asa ceva. -totusi intreaba la prietenii de la RAR(stii tu care-din Grivita) inainte sa te apuci de asta. -in functie de cit de complicata e masina, se poate schimba si pe stinga(la Defender de ex.) -eu am facut asta in '95 si am si acum masina -Ford Sierra -avind in vedere preturile din UK merita aventura asta(eu ma gindesc sa mai iau un LR de acolo). Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 20, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Masina Anglia : Cum o aduc in tara , o pot inmatricula ? Deoarece preturile "e" mici o sa incep proiectul blint. Oricum daca cineva se ocupa cu adusul de masini din Anglia sa ma anunte il rog. Poate ii devin client ;) Eu nu am cum sa ma duc pina acolo . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Masina Anglia : Cum o aduc in tara , o pot inmatricula ? problema e ca tu vrei o masina de teren si astea nu prea se pot pune pe un camion etajat de transport masini singura ta sansa si destul de realizabila este sa vorbesti cu cineva care aduce de acolo un camion/bascula ,sa o puna pe camion si cum se aduc destul de multe camioane la inmatriculat io zic ca sunt ceva sanse... eventual da un anunt pe bursa transporturilor si io vreau de acolo un jimny la 1500 de lire mi se pare ca merita efortul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate