Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Înlocuire trapa Freelander

saig86

Postări Recomandate

Exact ca in titlu,vreau sa schimb trapa.Mai exact:am doua Freelander-uri,unul din '99 si unul din '03 si vreau sa schimb trapele între ele.De ce:pentru ca cea din '99 are trapa din geam,pe care vreau sa o pun pe cea din '03,pentru ca cea din urma are trapa din plastic(sau ce material o fi).

A schimbat pana acum cineva trapa?M-am uitat in manual,dar nu-nteleg.M-am uitat si la trape si nu stiu de unde se scot.Din ce am văzut eu,pare cam greu de ajuns la suruburi.

Bănuiesc ca de compatibilitate nu se pune problema,la ochii find indentice.Exista posibilitatea sa intre dupa acea apa?

Multumesc

"Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Înlocuire trapa Freelander

La maner ai un plastic rosu apesi pe el se desface clapa si apoi te descurci;)

Nu cred ca ai înțeles 😁

Este vorba de trapa/trape,nu de hardtop.

Link spre comentariu

Ba da am inteles la manerul de care le deschizi la balama este un plastic rosu ala il apesi si scoti trapa cu tot cu suport ! Iar apoi faci rotatia!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Ba da am inteles la manerul de care le deschizi la balama este un plastic rosu ala il apesi si scoti trapa cu tot cu suport ! Iar apoi faci rotatia!

Înseamnă ca n-am inteles eu 😁

O sa mă uit mâine dimineață...

Merci.

Link spre comentariu

daca nu te descurci am sa iti fac poze ! Dar e simplu de aia ti-am explicat prima data! Uite atasez o poza de pe net sa sti la ce clapeta rosie ma refer

Datul acestor trape jos este una dintre cele mai usoare si bine gandite lucruri la freelander :grin:

EED101123-SUNROOF-ASSEMBLY-COMPLETE.jpg.14c35fa9c008c22b5359474e7b1393c2.jpg

Editat de Mate Andrei Vlad M.D.
Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

daca nu te descurci am sa iti fac poze ! Dar e simplu de aia ti-am explicat prima data! Uite atasez o poza de pe net sa sti la ce clapeta rosie ma refer

Datul acestor trape jos este una dintre cele mai usoare si bine gandite lucruri la freelander :grin:

[ATTACH=CONFIG]216007[/ATTACH]

Acum ma duc sa vad despre ce este vorba. 😁

Mulțumesc

Link spre comentariu

Gata...am reușit.😎

Aveam impresia ca este mai complicat,însă este mai greu sa dai semnal,decât sa schimbi trapa.

Mulțumesc,încă odată!

Link spre comentariu

Eu o sa merg mai mult cu td4 si tocmai de aia vreau sa ii pun de la 1.8 trapele de sticla...si mie îmi pare ca se vede mai frumos cu ele.Si nu neapărat in exterior,cat in interior.Am si geamuri fumurii pe td4 si are si bordul mai mult negru ca 1.8 si vreau sa fie mai luminos înăuntru.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare