minitehnicusro Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 (editat) Azi la iesirea saptamanala, am cucerit Piciorul Mierlelor pe un alt drum decit cel cunoscut. Am urcat la stana dinspre sud, pe un drum necirculat de foarte multa vreme. Au fost portiuni unde am taiat cu drujba copacii doborati. Per total a fost distractiv sa facem Descopery. Cind am ajuns in gol la autostrada baiului a inceput o ploaie puternica si am plecat catre casa. participanti: 2xsamurai, 2xpatrol bogdankali adb dansoare radudude Editat Mai 24, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 24 mai 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 24 mai 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 24 mai [video=youtube_share;zpDfGBW-FkM] 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Piciorul Mierlelor 24 mai Tradare! Ce frumos ati facut! Si sâmbăta viitoare sunt sechestrat, dar pregatiti un track pentru duminica, sa recuperez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate