Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trosnituri caroserie?

saig86

Postări Recomandate

Salut.

De fiecare data cand plec cu masina(td4-2003),pe la 30-40 km/h,se aud niste pocnituri,trosnituri...Nu am vrut sa scriu acest post la alte topic-uri pentru ca nu este de la cardan sau alte componente ale sistemului 4x4.Aceste trosnituri se aud EXACT ca atunci când sare o pietricica pe portiera.Eu initial asta am si crezut ca se intampla,mai mereu fiind pietricele pe strada la mine,am crezut ca sar de pe la roata etc...dar ma indoiesc ca de fiecare data cand plec de acasa si nu numai sa îmi sară pietre in caroserie.

Câteodată se aude pe ambele parti,dar nu simultan,câteodată doar pe o parte.Eu am cauciucuri de iarna care sunt pline de pietricele si pe deasupra,mai am si cauciucurile iesite afara cam 3-5 cm.Se poate sa fie de la pietricele?

Mulțumesc.

"Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trosnituri caroserie?

Eu am AT-uti Goodyear Wrangler si de cate ori ies de pe un drum pietruit pe asfalt , pana pe la 50-60 km/h , tot aud pietricelele care se desprind si lovesc in arcada rotii.

Daca parchezi pe un drum pietruit sau undeva pe pamant , este plauzibil ca asta sa fie cauza .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Ideea este ca,nu se aud multe trosnituri...maxim 2,poate chiar una.Eu merg zilnic câteva sute de metrii pe drum de piatra si am tot timpul pietricele-n cauciucuri.

Cred totusi ca de acolo se aud sunetele,pentru ca in oras,pe asfalt nu aud nimic...doar după ce ies de pe acel drum pietruit de acasa.

O seara buna.

Link spre comentariu

Sau ai resturi de geam spart in interiorul usilor.

Exclus,din doua motive:m-am uitat la geamuri si sunt din '03,adica anul fabricatie masini,probabil daca le inlocuia găsea din alt an,dar posibil sa fi gasit si din '03.Iar in al doilea rând,se auzea la diverse viteze,se auzea si in curbe si mai mult,se auzea pe drumuri neasfaltate...

Link spre comentariu

Ce masina ai? in 3 usi cu hardtop sau cu 5 usi ? daca e cu 3 da jos hardtopul curata chederele bine,da cu ceva silicon si vezi daca mai face !

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Ce masina ai? in 3 usi cu hardtop sau cu 5 usi ? daca e cu 3 da jos hardtopul curata chederele bine,da cu ceva silicon si vezi daca mai face !

Cu 3 usi...O sa fac si lucrul asta,pentru ca vreau sa dau toate fetele de usi si toate plasticele ce se post scoate,sa le recondiționez (chiar daca nu au nevoie,toate),însă nu se aude de sus,ci de jos...dar am mai mers cu ea si undeva la 85%,acele pietricele de pe roti sunt de vină.Am rotile iesit un pic in afara si de acea cand arunca,sare direct in caroserie.

Editat de saig86
Link spre comentariu

Banuiesc ca nu ai nici mud flaps/mud guards pe masina (aparatori de noroi).

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Banuiesc ca nu ai nici mud flaps/mud guards pe masina (aparatori de noroi).

Culmea este ca am...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare