XTra Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 A folosit cineva asta: http://www.hazet.de/produktkatalog/product_info.php?products_id=896132355&language=en ? Ce ati folosit pentru curatarea caroseriei si sasiului de rugina? Exceptand peria de sarma :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Scule curatat rugina Sablare, pentru mine este cea mai eficineta,dar trebuie sa ai ceva banuti...daca vrei mai ieftin, flex sanatos si perie rotativa la flex de sarma...si multa munca de chinez...eu asa am facut la utilajul meu si a iesit daca stai de el ca si slabat... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Scule curatat rugina e bun foarte bun....e cu ace.... compresor sa ai ...in rest e ok ...dupa aia sablare penrtu uniformizare...curata jeg intarit rugiina in straturi..acolo unde sablarea nu e asa de eficenta.Dar lasa urma de mici ciupituri sa zic asa. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate