raresmih Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 (editat) Salut, De cateva zile ,la cald ,cand ambalez pe loc peste 2200 rotatii ,motorul ramane turat si foarte greu isi revine la relanti. Cred ca ma inscriu,cat de curand,in randul celor cu pompa de injectie defecta. Am verificat si schimbat filtre,chiar daca nu era timpul,admsia e curata ,deci nu e de la turbo.De la clapeta de acceleratie nu vad de ce ar fi....ramane pompa cea mai vinovata. Daca aveti si alte idei ,cu placere. Mihai. Editat Mai 27, 2014 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Iunie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Probleme acceleratie pajero 3,2 did 118 kw Salut, De cateva zile ,la cald ,cand ambalez pe loc peste 2200 rotatii ,motorul ramane turat si foarte greu isi revine la relanti. Cred ca ma inscriu,cat de curand,in randul celor cu pompa de injectie defecta. Am verificat si schimbat filtre,chiar daca nu era timpul,admsia e curata ,deci nu e de la turbo.De la clapeta de acceleratie nu vad de ce ar fi....ramane pompa cea mai vinovata. Daca aveti si alte idei ,cu placere. Mihai. Rezolvat,se poate inchide,multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: Probleme acceleratie pajero 3,2 did 118 kw Rezolvat,se poate inchide,multumesc!!! ....Si cum s-a rezolvat ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Probleme acceleratie pajero 3,2 did 118 kw e secret Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Probleme acceleratie pajero 3,2 did 118 kw Clapeta de acceleratie era buba.Un test cu una buna a fost decisiv ,am comandat-o ,acum totul e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate