NicorescuBogdan Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Va salut. Am nevoie de putin ajutor. Deoarece in zona in care locuiesc eu nu prea indragesc mecanicii din zona, m-am decis sa imi fac schimbul de ulei la Frontera proaspat intrata din nou pe sosele dupa cativa ani doar de offroad. Problema e ca nu am gasit nicaieri pe "Goagal" ce cantitate de ulei e nevoie si ce formula. Filtrul l-am achizitionat deja de pe Expertpiese.ro si filtrul de motorina. Daca cineva ma poate ajuta as fii recunoscator, sper ca nu mai e astfel de Topic deschis ca sa supar vreun Admin, va Salut cu respect:grin::grin::grin::cl:cl:cl:cl Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor Vezi aici: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor In carte nu-ti da decat cantitatea (5,5 litri) , iar la calitate ... CCMC - PD2 API-CD , adica uleiuri superioare de turbodiesel 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor Va multumesc din suflet.Oameni de milioane Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor 6l 2,8 TDI - 5w40 sau 10w40. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor Pus dupa "ureche" sau dupa ceva oficial? Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Volum Ulei Opel Frontera 2.8 TDI.Ajutor "Urechea" e joja. Ai si doua filtre de ulei. Al doilea e intre cutie si motor si ai acces mai bun pe sub masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate