Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut janta jeep 16

bob_cox

Postări Recomandate

Buna ziua,asa cum spune titlul sunt in cautarea unei jante pe 16" pt un cherokee din 94-poate fi din toata gama jeepmarimea fiind aceeasi pana la wj,din cate stiu!

Tel 0745798957-Viorel

Multumesc!

Editat de nessum
Adaugare date de contact!
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...

Re: caut janta jeep 16

Da ma intereseaza maine te voi suna acum e cam tarziu...in anuntul meu a fost completat de catre un domn moderator un nr.tel si nume care nu imi apartin asa ca daca cineva a sunat sorry doar acum am observat.acel tel apartine unui amic pt care am postat un anunt candva cu o masina dar specificasem....

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Nu nu am gasit.imi cer scuze dar am avut niste zile mai interesante la servici si nu am avut timp de altceva absolut de loc...te voi suna de indata

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

se poate inchide ,multumesc mult

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare