RZV Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Anvelope MT pentru Grand Cherokee 2002-2004 ? Am inteles, multam de info. pune-mi totusi nr tau de tel pe PM....poate povestim live:grin: mai productiv si mai rapid :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Anvelope MT pentru Grand Cherokee 2002-2004 ? Am ales resapate de la Insa Turbo asemanator ca profil cu BFgoodrich MK2. Echilibrate neasteptat de bine. Pot merge cu 120 linistit, adica nu foarte linistit, dar asta nu din cauza echilibrului :grin:. Cauciucurile fac ceva zgomot pe asfalt, nu foarte dragut pentru timpan, dar se poate merge cu ele, se poate vorbi la telefon :wink: . Parerea mea este ca zgomotul e suportabil. La urma urmei e un profil ce se recomanda a fi exploatate in offroad 80%. Am facut o tura gen expeditie cu cort.... cu o lungime de 480 km in 3 zile , pe trasee destul de grele, care se apropie pe alocuri de un open soft, repet, pe alocuri. Am parasit de mai multe ori forestierul in favoarea drumurilor de TAF, in favoarea piraielor, in favoarea zonelor necirculate din golul alpin. Terenul a fost destul de ud, am trecut si ceva mlastini si ceva laterale. Atit masina cit si anvelopele s-au comportat foarte bine. Tine pe laterale destul de bine, am mers cu 1.6 atm si nu am dejantat, desi am dat in pedala :ha:, descarca multumitor de bine. Mentionez ca am fost 4 masini si doar eu am avut MTuri resapate. Am incercat si ceva urcari de open adevarat si acolo am gasit limitele anvelopelor. Oameni buni, recomand treaba asta cu Insa Turbo. Pret - calitate stau bine baietii. Repet - spun asta din postura unui om care schimba rotile si foloseste anvelopele doar "la nevoie" :grin: Pentru cei necredinciosi sau curiosi sau pentru oricine vrea sa vada "minunea", promit sa dau de veste cind vom mai pleca la munte cu masina in expeditii. :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate