Liviu-San Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 M-am gandit sa deschid un topic nou cu coduri de erori la LRF. Ma confrunt cu urmatoarea problema: PLE30[60,62,LE,30] Masina nu mai trage si scoate fum mai mult decat de obicei. Furtunele de la turbo, sunt stranse(nu le-am schimbat inca,urmeaza)dar nu sunt intepate/sparte. Cand mai misc de firele sondei,se mai stinge pentru putin timp check engine din bord,deasemenea si in mers,cateodata,dar reapare imediat Furtunele de la turbo pana in galerie,au fost curatate, inclusiv senzorul. Pot sa-i fac ceva, sau musai cu ea la service?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Coduri erori Freelander! M-am gandit sa deschid un topic nou cu coduri de erori la LRF. Ma confrunt cu urmatoarea problema: PLE30[60,62,LE,30] Masina nu mai trage si scoate fum mai mult decat de obicei. Furtunele de la turbo, sunt stranse(nu le-am schimbat inca,urmeaza)dar nu sunt intepate/sparte. Cand mai misc de firele sondei,se mai stinge pentru putin timp check engine din bord,deasemenea si in mers,cateodata,dar reapare imediat Furtunele de la turbo pana in galerie,au fost curatate, inclusiv senzorul. Pot sa-i fac ceva, sau musai cu ea la service?:tk Inclin sa cred ca citesti ceva eronat. Uite aici lista de coduri de eroare pentru flendurel: P0106 Manifold pressure input Circuit fault P0107 Manifold pressure input Circuit fault P0108 Manifold pressure input Circuit fault P0111 Inlet Air Temperature (IAT) input Circuit fault P0112 Inlet Air Temperature (IAT) input Circuit fault P0113 Inlet Air Temperature (IAT) input Circuit fault P0116 Coolant temperature input Circuit fault P0117 Coolant temperature input Circuit fault P0118 Coolant temperature input Circuit fault P0121 Throttle Potentiometer (TP) input Circuit fault P0123 Throttle Potentiometer (TP) input Circuit fault P0130 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor input Switching frequency too low P0131 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0132 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0133 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor input Signal out of range P0135 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0136 Downstream (post-catalyst) oxygen sensor input Signal implausable P0137 Downstream (post-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0138 Downstream (post-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0140 Downstream (post-catalyst) oxygen sensor input Signal missing P0141 Downstream (post-catalyst) oxygen sensor input Electrical fault P0170 Fuel system Adaptions out of range P0197 Oil temperature input Circuit fault P0198 Oil temperature input Circuit fault P0261 Injector 1 drive Circuit fault P0262 Injector 1 drive Circuit fault P0264 Injector 2 drive Circuit fault P0265 Injector 3 drive Circuit fault P0267 Injector 3 drive Circuit fault P0268 Injector 3 drive Circuit fault P0270 Injector 4 drive Circuit fault P0271 Injector 4 drive Circuit fault P0301 Cylinder 1 Misfire P0302 Cylinder 2 Misfire P0303 Cylinder 3 Misfire P0304 Cylinder 4 Misfire P0335 Crankshaft Position (CKP) sensor No signal P0340 Camshaft Position (CMP) sensor No signal P0351 Ignition coil 1 Signal missing P0352 Ignition coil 2 Signal missing P0420 Main catalytic converter Catalyst general failure P0444 Purge valve drive Circuit fault P0445 Purge valve drive Circuit fault P0462 Fuel tank level input Circuit fault P0463 Fuel tank level input Circuit fault P0480 Radiator fan drive Circuit fault P0481 Condensor fan drive Circuit fault P0500 Vehicle speed sensor Signal fault P0501 Vehicle road speed input Signal implausable P0505 Idle speed stepper motor (IACV) Short circuit to battery or earth or open circuit P0532 Air conditioning pressure sensor Circuit fault P0533 Air conditioning pressure sensor Circuit fault P0562 Battery voltage input Circuit fault P0563 Battery voltage input Circuit fault P0650 Malfunction Indicator Lamp (MIL) Circuit fault P1185 Upstream (pre-catalyst) oxygen heater sensor Electrical fault P1186 Upstream (pre-catalyst) oxygen sensor heater Electrical fault P1191 Downstream (post catalyst) oxygen sensor heater Electrical fault P1192 Downstream (post catalyst) oxygen heater sensor Electrical fault P1231 Fuel pump relay Circuit fault P1232 Fuel pump relay Circuit fault P1300 Main catalytic converter Misfire causing catalyst damage P1316 Cylinder block Misfire causing increased emissions P1506 Idle Air Control Valve (IACV) stepper motor drive Circuit fault P1507 Idle Air Control Valve (IACV) stepper motor drive Circuit fault P1508 Idle Air Control Valve (IACV) stepper motor drive Circuit fault P1537 Air conditioning drive Circuit fault P1538 Air conditioning drive Circuit fault P1590 Rough road sensor Signal fault P1610 Main relay drive Circuit fault P1611 Main relay drive Circuit fault P1640 CAN Bus CAN message failure Un pic de gugaleala si gasesti si metodele de rezolvare pentru fiecare cod in parte, cu conditia sa il ai pe cel corect:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 30, 2014 Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Coduri erori Freelander! :tk Teddybear!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 (editat) Re: Coduri erori Freelander! cu regret va informez ca aia e o selectie de coduri generice OBDII ceea ce nu e cazul la Td4(vezi de la P0131 la P0141 de exemplu...atr fi interesant sa ai asa cod la Td4:grin:), ar putea fi valabil la KV6 sau 1.8 benzinare in nici un caz la diesel), presupun ca si codul ala "PLE30[60,62,LE,30]" a fost citit cu ceva generic ca unul dedicat ar fi dat si descrierea. baga-l pe un tester dedicat sau unul multimarca nu cititoare din astea generice ca e timp pierdut, Editat Mai 30, 2014 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 (editat) Re: Coduri erori Freelander! Cititorul generic e un launch master cu licenta...Chestia este ca identificand codurile lui ne-a trimis cam acolo unde cred eu ca este buba ...adica in zona senzorului ...si cand am miscat de firele din spatele senzorului ...iar surpriza, becul de CE s-a stins si s-a reaprins ptr ca pe undeva pe acolo e problema. Cei drept launch-ul citeste generic unele marci (ca lr). Eu il folosesc doar la japoneze si coreene. Problema lui Liviu in opinia mea - scurt / discontinuitate fire senzor, senzor defect Editat Mai 30, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Coduri erori Freelander! Cititorul generic e un launch master cu licenta...Chestia este ca identificand codurile lui ne-a trimis cam acolo unde cred eu ca este buba ...adica in zona senzorului ...si cand am miscat de firele din spatele senzorului ...iar surpriza, becul de CE s-a stins si s-a reaprins ptr ca pe undeva pe acolo e problema. Cei drept launch-ul citeste generic unele marci (ca lr). Eu il folosesc doar la japoneze si coreene. Problema lui Liviu in opinia mea - scurt / discontinuitate fire senzor, senzor defect e bine cateodata sa ai si noroc:grin:... sau mai bine zis fler:wink:... credeti-ma nu e nici legatura directa intre coduri OBDII si managementul Td4 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupascu daniel Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Ce înseamna codu 1e30 freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupascu daniel Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Mi sa,aprins martoru ala care arata motoru....si an pus testeru si mea dat codu 1e30 . Nu stiu ce înseamna poate sa ma ajute cineva ....multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate