Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor piesa din bronz

shark

Postări Recomandate

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a face o piesa (elice) din bronz (sau alt metal).

Elicea o va inlocui pe cea actuala de la incalzitorul de antigel al Defenderului.

DSCF1848.thumb.JPG.3540ca032b541d16fb785dd2e0fb5cce.JPGDSCF1849.thumb.JPG.33046ef8235d9291271b3920efdf75dd.JPG

Acestea sunt doua imagini cu starea actuala a incalzitorului. Elicea este facuta din plastic si presata pe ax. Axul este tip "cu tesitura" in lateral.

Din pacate, din cauza caldurii generate, elicea din plastic s-a deteriorat si se invarte pe ax (gaura s-a rotunjit).

As vrea sa o inlocuiesc cu alta din metal. M-am gandit la bronz, ca e mai usor de prelucrat.

Ma poate ajuta cineva cu constructia daca masor cotele?

Forma de baza nu cred ca este importanta iar palele sunt drepte (pomparea e de tip centrifugal). Chiar ma gandesc sa fac palele putin mai mari, este suficient loc in capac...

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor piesa din bronz

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a face o piesa (elice) din bronz (sau alt metal).

Elicea o va inlocui pe cea actuala de la incalzitorul de antigel al Defenderului.

[ATTACH=CONFIG]216334[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]216335[/ATTACH]

Acestea sunt doua imagini cu starea actuala a incalzitorului. Elicea este facuta din plastic si presata pe ax. Axul este tip "cu tesitura" in lateral.

Din pacate, din cauza caldurii generate, elicea din plastic s-a deteriorat si se invarte pe ax (gaura s-a rotunjit).

As vrea sa o inlocuiesc cu alta din metal. M-am gandit la bronz, ca e mai usor de prelucrat.

Ma poate ajuta cineva cu constructia daca masor cotele?

Forma de baza nu cred ca este importanta iar palele sunt drepte (pomparea e de tip centrifugal). Chiar ma gandesc sa fac palele putin mai mari, este suficient loc in capac...

Multumesc

Cauta un strungar/frezor bun, mergi la el cu piesa in brate si 99% ti-o va face fara multa bataie de cap. Daca erai in Bucuresti se rezolva in cateva ore:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Cauta un strungar/frezor bun, mergi la el cu piesa in brate si 99% ti-o va face fara multa bataie de cap. Daca erai in Bucuresti se rezolva in cateva ore:wink:

Da teddy, stiu, insa cuvantul cheie din fraza ta este "bun"! Din pacate sunt in Iasi, nu in Bucuresti iar cei pe ca-i stiu... Bleah!

Mai caut...

Link spre comentariu

eu vad doua optiuni: fie cauti piesa in anglia, fie trimiti la cineva la bucuresti si probabil ca in 5 zile o ai si inapoi. mai curat, mai uscat...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare