Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover Vogue 2002, 3.0

tomajimmy

Postări Recomandate

Va salut pe toti,va urmaresc de ceva timp mai ales pe tine soferman deoarece ne asemanam un pic din punct de vedere al masinii si sunt interesat sa stiu cat mai multe posibil depre ea si cu bune si cu rele.Din prima va spun ca sunt foarte multumit de ea cu tot cu micile sau marile ei probleme.Sa incepem cu inceputul,am cumparat-o acum vreo 3luni,are mici probleme care sper si cred ca o sa i le vin de hac,prima ar fii 1) Imi apare uneori o eroare pe bord si zice in felul urmator: Transmision failsafe program.2)Am observat ca modulul de navigatie din portbagaj nu mai preia si scoate afara cd-ul de navigatie.3)Ventilatorul din habitaclu nu functioneaza din butonul care se afla in consola din bord in fata schimbatorului ci dintr-un buton improvizat legat la 2 fire care ies din torpedou(doar asa functioneaza pe direct,caldura,aer conditionat,etc).Astept cu interes opinii si raspunsuri din partea dv la micile mele probleme si va asigur ca si eu va voi raspunde cu cat mai multe sugestii si raspunsuri pt problemele care vor aparea pe viitor.va multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Range Rover Vogue 2005

Bine ai venit si ma bucur ca mai avem inca un posesor de RR printre noi.

Ideal ar fi sa prezinti masina astfel incat sa avem cat mai multe detalii despre ea si nu in ultimul rand sa postezi cateva fotografii sa putem sa o admiram.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

Este un Range Rover Vogue din 2002,motor 3000 diesel,177cp cu vreo 130000km cred eu si sper ca reali,in fine,ma repet in ciuda tuturor micilor probleme pe care le are eu sunt foarte multumit de ea,are jante pe 18 dintr-aceleacare tie nu-ti plac dar eu sunt f multumit de ele asta datorita in mare parte drumurilor noastre pline de capcane iar cu poze promit cat de repede,apropo imi poti spune unde gasesc sa schimb geamul de la oglinda pe partea soferului.

Link spre comentariu

Sunt o sumedenie de anunturi, dar sincer nu doresc sa incurajez furturile. Din cate stiu exista un magazin ce aduce piese Land Rover, acum nu stiu daca gasesti sa cumperi la bucata.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

Salut! Suna la XXXXXXX. Au magazinul in zona Piata Obor. O oglina e pana in 150 de lei. Bafta!

Editat de mariusg
Am rugat fara reclame. Asa cere administratorul. Multumesc.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare