aaddrryyss Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Salutare toata lumea. Am dat din intamplare peste asta: http://0-100.hotnews.ro/2014/05/30/land-rover-recheama-in-service-evoque-freelander-discovery-defender-range-rover-si-range-rover-sport/ In esenta e vorba de un recall ce priveste mai multe modele de LR, printre care si Discovery3 (ceea ce ma intereseaza pe mine) respectiv Discovery2 (ceea e intereseaza probabil alti colegi de pe forum). Ce se presupune ca trebuie sa faca cetateanul care: - nu e primul proprietar - are masina iesita din garantie Se merge la reprezentanta...? Se face verificarea gratis...? Contra cost...? SAU Se merge la service-ul_de_incredere_la_care_am_fost_si_pana_acum? Clar lucrarea e contra cost, dar...stie lumea despre recall si ce presupune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Re: Ce actiune intreprindeti in caz de recall ? intrebare de intrebare ce naiba , evident se merge la reprezentanta , din motive pe care ar trebuii sa le stii si singur sunt mai multe tipuri de "recall" de la caz la caz , de la marca la marca , etc.... atelierul din colt , de unde naiba sa stie ???? nu conteaza numarul de proprietari , dar poate conta nr de ani si nr de km vrei sa risti sa nu te duci si sa se poata intampla ceva grav masinii , e alegerea ta acesta este unul din motivele pt care 1 data pe an , e bine sa va duceti la reprezentanta , macar sa schimbati 1 bec :) P.S. de unde stii tu ca lucrarea este contra cost ???????? ar fii util sa postam ce stim si nu ce ne imaginam Editat Iunie 2, 2014 de patriciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Ce actiune intreprindeti in caz de recall ? Salut! Ai luat contactul cu cei de la Land Rover Romania? Daca da, ce informatii noi ai? Eu voi suna astazi la Premium Auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Ce actiune intreprindeti in caz de recall ? Update. Am sunat la Premium Auto. Mi-au spus sa vin doar pentru verificare. Conform seriei de caroserie este posibil sa am si eu aceasta problema cu sistemul de franare. Tocmai am facut un drum lung cu ea si nu prezinta o problema dar mai bine sa previn decat sa ma pun in pericol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Ce actiune intreprindeti in caz de recall ? Salut! Ai luat contactul cu cei de la Land Rover Romania? Daca da, ce informatii noi ai? Eu voi suna astazi la Premium Auto. Initiatorul a pus aceeasi intrebare si pe forumul lroc.ro... si s-a lamurit ca articolul e scris de un "urechist" si este vorba de buletine tehnice dintre care cel mai nou e pe undeva prin 2009:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Ce actiune intreprindeti in caz de recall ? Ceva asemanator ... Ma duc cu Fordul (fabricat in 2002, inmatriculat pe Bg. pe firma, si o alta persoana trecuta la utilizator) la reprezentanta sa imi scoata CD-playerul pentru ca se blocase un cd in magazie (nu puteam sa scot masca). Dupa ce se uita cca 15 minute imi spun sa revin peste doua zile ca sa se intereseza cum se scoate masca ... Revin la ei, dar nu cu mana goala ci cu manualul Haynes si dupa o juma de ora imi scoate cd-playerul. Ma duc sa platesc si STOP: aveti un recall! Imi revin din soc si zic: e o greseala ... masina e adusa din state, vama pe germania, inmatriculata pe BG ... de unde recall? Imi zic ca au introdus seria de sasiu in sistem si a aparut alerta de recall ... Mi-au comandat reperul in state, si dupa doua - trei saptamani m-au chemat pentru montare. N-am platit absolut nimic, desi la acel moment nu detineam niciun fel de act care sa ateste sau sa faca vreo legatura intre mine si masina. Nu i-a interesat cine e proprietarul, au facut doar copie dupa cartea mea de identitate si bineinteles dupa actele masinii. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate