Rafy Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Am schimbat la samurai cerceii cu altii mai lungi cu 5 cm .Puntea nu coboara din cauza telescoapelor , sunt stock . Ce sfat imi dati ? Ce alte telescoape as putea sa pun ? De la ce masina ? Am inteles ca pe spate merg cele de niva , dar pe fata ? Multumesc mult . Editat Iunie 2, 2014 de Rafy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Amorrizoare samurai pe fata cele de vitara de spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Re: Amortizoare samurai Inelul care se prinde pe punte e identic sau mai trebuie modificat ? Editat Iunie 2, 2014 de Rafy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Amorrizoare samurai identic ca cel de samurai numai este mai lung Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate