Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

merita defender?

sakur_2007

Postări Recomandate

Re: merita defender?

daca-mi permiti o mica gluma ,raspunsul la intrebarea ta ar fi: nu stiu daca meriti tu. :h5

acum vorbind serios sigur ca merita.Merita daca-l cumperi pt a face 4x4.daca-l vrei pt altceva ;gen plimbari,concedii,te sfatuiesc sa te orientezi catre o alta masina deoarece Defenderul nu este nici pe departe comod la genul acesta de drumuri.

In rest in materie de 4x4 are cam toate dotarile si blocajele. Unii ar zice ca este net superior mercedesului G classe. asta eu unul nu pot sa afirm deoarece nu am facut teste in paralel,dar am vazut ce poate face defenderul!

In rest este alegerea ta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana si usile au blocaje !

Din fabrica iese doar cu blocant central. Daca masina este noua si vrei sa montezi pe fata sau pa spate sau ambele, pierzi garantia la transmisie.

da,dar ala central face cam tot!

Link spre comentariu

nu stiu daca merit eu un defender...

mi-am dat seama ca nu este comoda dar vreau s-o compar cu pajero

defenderul nu este estetic dar poate este mai fiabil si mai usor de intretinut.

si mai ieftin la cumparare si inmatriculare, ma refer la second

oricum inca sunt in cautere de 4x4, doar la primavara sper sa-mi pot permite

doresc o masina fiabila pentru plimbari de iarna pe la munte, pt pescuit dar sa fie catdecat confortabila pt drumuri lungi, dorind sa plec la pescuit si in Ungaria.

Link spre comentariu

parerea mea este ca daca nu vrei sa achizitionezi masina pt offroad atunci nu are rost sa iei defender. chiar este incomoda la drum lung si intretinerea nu este ieftina.intradevar este si fiabila,dar din cate integ nu vrei o masina noua.

ca si sfat eu ti-as recomanda un nissan patrol sau ceva de la toyota

Link spre comentariu

Nu se pune problema ca meriti sau nu meriti !

Un ARO este mult mai comod(a).Defenderul a fost si ramane masina utiltara. Celelalte au pus accent pe latura comerciala.

Chestia cu esteticul este discutabila si ti-o spun din proprie experienta.

Sigur, Defender-ul nu este masina de care ai nevoie, mai ales model vechi.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

patrolul are motorul cam mare si e cam greoi dar, mi-ar place e ca un tanc sau cel putin asa pare.

de la toyota mi-ar place hj 70, cred ca asa se numeste

as cumpara unul inmatriculat si sa-l pun la punct de la A la Z

dar nu stiu ce motoare au?

vanez un motor de cel mult 2.5 diesel.

Link spre comentariu

toata lumea ar vrea sa aiba de toate dar asta nu se poate

si fiabilitate si bani putini, consum mic etc...estetica...

apropo de ARO...m-am lamurit

am achizitionat un aro spartana toamna trecuta, credeam ca e altceva dar nu e pt mine

si acum ma chinui sa-l vand

Va multumesc de sfaturi mi-au fost de mare folos.

Sper ca intr-o zi sa pot si eu sa dau sfaturi.

Link spre comentariu

Esti un pic rautacios !

Cand spui ARO, nu spui si Spartana. Nu compari Freelander I cu Defender, indiferent el care.Nu te lua numai dupa aspect. Pacat ,ai avut destule postari de unde sa te informezi, dar probabil ai apelat la ele pre tarziu si se pare ca superficial. Un sfat bun este binevenit oricand.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

dupa ce mi-am cumparat aro am gasit acest forum, ca altfel... mai asteptam sa mai strang niste bani.

de cand activez pe acest forum stiu mult mai multe, asta datorita oamenilor de bun simt de aici, care stiu si meserie.

multumesc.

Link spre comentariu

Incearca sa dai spartana pe forumul de aro - aro4x4.net poate gasesti un cumparator. Doar ca trebuie sa te prezinti intai acolo.

Spartana nu e o masina in totalitate proasta, insa nu e o masina de teren... e altceva... Depinde foarte mult de ceea ce vrei. Defenderul mie mi se pare o masina foarte buna - insa strict pentru teren si offroad. Faptul ca poti merge cu ea pe sosea este ok daca poti accepta confortul oferit. eu merg cu un ARO 243 din 1978 foarte similar cu un defender 90 ca si proportii... si confort... imi place la nebunie. Dar poate unii prefera confortul unui Land Cruiser 100 de exemplu - si nu e nimic rau in asta. Depinde de tine!

Link spre comentariu

eu as vrea sa plec la pescuit si prin Ungaria si fac pana acolo cam 100 Km, nu ar fi asa mare lucru dar la intoarcere ar fi problema, dupa vre-o 2 nopti nedormite ar trebui putin confort.

Oricum multumesc de sfaturi am inteles ca defenderul nu e pt mine.

Link spre comentariu

Nu vreau sa fac reclama, dar merita sa te inscri la "cursurile" de conducere offroad de la landroveracademy. Am pus in ghilimele ca nu sunt cursuri unde iei notite, dar este super,super misto. Merita ultimul leu. Vei avea posibilitatea sa-l conduci in toate conditiile si suprafetele de teren.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ai la tine acasa un concurs in septembrie. Vor fi , banuiesc , toate tipurile de masini( Defender, Mercedes G, Mitsubishi, etc) Poti sa le vezi la "lucru", si iti faci o idee cam ce masina crezi ca ar fi potrivita pentru tine. Oricum, conteaza si bugetul care vrei sa il aloci distractiei....

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

nu stiu daca merit eu un defender...

mi-am dat seama ca nu este comoda dar vreau s-o compar cu pajero

defenderul nu este estetic dar poate este mai fiabil si mai usor de intretinut.

si mai ieftin la cumparare si inmatriculare, ma refer la second

oricum inca sunt in cautere de 4x4, doar la primavara sper sa-mi pot permite

doresc o masina fiabila pentru plimbari de iarna pe la munte, pt pescuit dar sa fie catdecat confortabila pt drumuri lungi, dorind sa plec la pescuit si in Ungaria.

Sal,

din cate stiu, masinile Land Rover nu sunt nici fiabile si nici ieftin de intretinur dar sunt foarte capabile in off-road.

Eu am 2 Discovery (1993 si 1995) si am avut destule aventuri cu ele. Daca vrei si un pic de confort, nu stiu daca Defender e alegerea cea mai buna. Mai bine un Discovery, parea mea neceruta.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare