alin-jeep Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Masina este din anul 2000 ,are motor de 2.5 Td VM ,este inmatriculata in Romania si are -cutia de viteze defecta -instalatia electrica avariata grav -a fost accidentata in fata si reparata prost -suspensia este praf -nu functioneaza A.C. -vopseaua este jalnica Se doreste : -inlocuirea cutiei de viteze -reparare cardane -inlocuirea intregii instalatii electrice -reparare A.C. -montare chit suspensie +3 -vopsire TARGET : (gusturile nu se discuta ! ) Sa vedem ce o sa iasa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Reparatii si personalizare XJ 2.5 TD daca e cherokee,si mai ales si de politie ti-o cumpar eu pe cand e gata aline! toate bune si spor mult! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: Reparatii si personalizare XJ 2.5 TD Chiar girofar nu o sa aiba si unele inscriptii :ha: ...nici vorba de vanzare .Clientul meu este MEGASUPER incantat si indragostit de ea ...asa ca ...,,pune-ti pofta-n cui " ...da putem sa ti-o personalizam si pe a ta :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Reparatii si personalizare XJ 2.5 TD pofta mi-o tot pun in cui insa din cand in cand ma mai intorc si o dau jos din nou(sper sa nu uit unde se afla cuiul!!!) Astept sa vad ce se va intampla cu cherokeele,poate imi va crea si mie noi idei! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate