anovac Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Salutare. Plec intr-o drumetie mai mare vara aceasta in Rusia - Mongolia - si am o problema cu sistemul back-up de harti. Am achizitionat un OREGON 600 - singurul care la un pret decent are GLONASS (GPS nu e sigur - rusii au oprit ceva legat de GPS si nu are acuratete). Incerc de ceva timp sa cumulez cateva harti pe un card si sa fac sa miarga. Nu reusesc nicicum. E cineva doctor!!! in ale Garminului? Multumesc http://www.lowgearexplorers.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? salut, da si tu mai multe detalii despre ce nu "mierge" Aparatul are / a avut o harta pre-instalata cand l-ai cumparat? A functionat vreodata cu o singura harta instalata / pe card? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anovac Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? Scula a venit fara harti. Am incercat sa pun ce am gasit pe colo/diincolo. Am gasit ceva openstreet rusia, mongolia, si niste IMG de Garmin pentru rusia. Problema ca nu stiu cum sa fac sa mearga toate de pe un siingur card. Daca fac 3 carduri separate cu fiecare harta gasita - merge. Dar cine sta sa schimbe carduri? trebue sa existe vreo solutie. salut, da si tu mai multe detalii despre ce nu "mierge" Aparatul are / a avut o harta pre-instalata cand l-ai cumparat? A functionat vreodata cu o singura harta instalata / pe card? http://www.lowgearexplorers.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? Suna aici: 0745.348.027, e un tip care importa aparate Garmin din state si face si softari/resoftari. Ii spui exact ce te interesaza si vezi daca te poate ajuta ...Daca e in tara te ajuta. Poti spune ca suni din partea lui Ionut cu Patrolul. :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? Suna aici: 0745.348.027, e un tip care importa aparate Garmin din state si face si softari/resoftari. Ii spui exact ce te interesaza si vezi daca te poate ajuta ...Daca e in tara te ajuta. Poti spune ca suni din partea lui Ionut cu Patrolul. :h5 Apeleaza cu incredere la el, te va ajuta! Duminica a plecat din tara dar revine saptamana viitoare. :wink: Astia care pastoresc "reprezentanta" GARMIN in Ro se misca f.f.f.f greu:sht. Spre exemplu harta Europei ti-o aduc in 3 sapt. I-am intrebat daca ataseaza microSD-ul de porumbei voiajori...:ti Edited June 6, 2014 by nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anovac Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? Multumesc. Sper sa rezolv in timp http://www.lowgearexplorers.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Re: Harti GARMIN - open maps - putin ajutor? Vezi ca pe Garmin poti sa-ti faci singur hartile (*.jnx)....pentru asta trebuie doar sa-ti schimbi softul aparatului. Pentru creare harti foloseste MOBAC sau SASPlanet ...daca pleci in Rusia recomand SASPlanet... pentru detalii vorbim la telefon. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts