Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bride bara torsiune fata...unde? cum ? cat?

Cneazu

Postări Recomandate

buna baieti, se pare ca terrano-ul meu nu are bara stabilizatoare, zis si facut, am gasit-o s-a rezolvat, second 100 de lei...problema abia acum incepe, ca nu am nici bridele de fixare...este vorba de cele de pe fata, respectiv bara stabilizatoare de pe fata.

de unde as putea face rost de bride de genu? se pot fabrica? nu aveti voi pe aici?

se pare ca idiotii de la care am luat masina, au preferat sa dea jos bara decat sa schimbe antiruliu si etc pe ea :))...ce sa-i faci, tot felu de oameni...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bride bara torsiune fata...unde? cum ? cat?

De la dezmembrare.

Bieletele antiruliu pe fata la masina asta are a pain in the ass. Nu is concepute bine asa ca nici nu au cum sa reziste. Eu stiu multa lume care a dat bara asta jos. Chiar si eu am umblat fara ea o vreme. Daca totusi vrei sa o montezi atunci iti recomand doar bielete Nissan daca nu vrei sa trebuiasca schimbate lunar sau saptamanal. Eu am patit cu bielete aftermarket sa se strice dupa o saptamana in care am mers doar pe asfalt

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Hmmm, eu am sa o pun sus, am nevoie de staabilitate, in plus de atat, am sa am doar drumuuri de asfalt...nu afecteaza lipsa barii de torsiune, stabilitatea masinii?

Merci mult de sfat!

Link spre comentariu

Stai numai putin, nu le incurca. Bara de torsiune e arcul defapt si pleaca din bratul inferior pana sub scaun.

Probabil o sa simti putin lipsa barii stabilizatoare, o sa fie mai "elastica" suspensia fata dar daca mergi cu grija te obisnuiesti.

Eu am demontat-o la un Daihatsu Rocky dar nu pot sa iti spun cum se simtea pe sosea ca am umblat mai mult off si DA, flexa mai mult fara ea.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

ei...e bara de torsiune care e mai cheamata si stabilizatoare...asa mi-a zis si mecanicu, asa am cumparat-o si de al dezmembrari, si se pare ca Irod are dreptate, de aceea s-a luat jos, din cauza de antiruliu, oricum am mers deocamdata pe Niparts...sa vedem ce branza fac, altfel o sa le schimb...

nimeni nu vrea sa-mi vanda bridele acelea...am sa apelez la un maestru strungar sa mi le fabrice...

p.s. off topic :vad ca la cluj sa ai dezmembrari iti da mai multa importanta decat daca ai fi profesor universitar, un oras bolnav...

Link spre comentariu

Cneazule , vezi ca aci is doua notiuni diferite:

1. Bara de torsiune este o bara care impreuna cu telescopul formeaza suspensia rotii de partea respectiva. Ea tine locul arcului de foi sau elicoidal.

2. Bara stabilizatoare face legatura intre basculele celor 2 roti fata. Astfel nu lasa ca o roata sa faca prea mari drumuri in ax vertical fata de surata ei. De asemenea socurile puternice de pe o roata sunt si disipate ( cred eu) prin intermediul barii stabilizatoare si spre roata vecina.

DA dezmembrari RULEZ :ha: stiu prea bine ca si eu sunt clujan da sa stii ca nici aci in bm nu e mai roza situatia , aci ii mai ciudat ca is si putine.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

bun, deci e bara stabilizatoare imi cer scuze...

la care nu am bride...booon...poate am sa mi le fabric la un strung...se gasesc numai originale pe nissan...100 ron bucata...

cat despre dezmembrari, eu sunt originar din sighetu marmatiei...si la voi la baia mare cu dezmembrarile e o tiganie completa, tot la voi la bm e mai scumpa o masina pe anglia decat una inmatricualata...si alte anomalii...maramures plai cu flori...

p.s. o sticla pentru stop stanga spate nu se intampla sa aveti ?:)) o platesc, jur !! :))

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare