cristibuzatu Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Sambata asta am zis sa ne dam si noi o tura soft pe autostrada Baiului si prin imprejurimi. Asa ca am planuit urmatorul traseu Azuga - Baiului - Traisteni...iar de acolo, in functie de timp...ne alegeam varianta de intoarcere spre Busteni unde eram cazati Numa' ca de la soft am dat-o in semi hard...iar din traseul initial nu prea a mai ramas nimic :) Sa o luam cu inceputul... Panta de 50-100 metri, urcare din Azuga spre statia Meteo - cica trebuia sa fie abordabila chiar si dupa ploile astea....s-a lasat cu o incrucisare a rotilor, arc spate stanga rupt....si tras la sufa....ca sa scoatem agregatul din belea...Rezultat: a doua foaie de arc pe care o rup in doua luni + tras pe dreapta pentru iesirea de sambata :(( Back in Busteni...unde am hotarat ca nu mai e cazul sa ne riscam cu alte tampenii...mai ales ca am ramas intr-o singura masina (Samurai - MT )...am ales calea simpla de urcat pe Baiului din Busteni. Sus pe platou...ingramadeala mare :)) carute, moto, off road...inca un pic si o sa puna aia pe acolo indicatoare cu cedeaza trecere :)) Ma rog...cred ca din cauza ca ni se pareau prea simple lucrurile am zis sa incercam o coborare in Sinaia de pe piscul Cainelui....WROOONG total !!! Daca la inceput totul a fost bine si frumos....a urmat o coborare de infarct !!! pentru a mine a fost cea mai tampita senzatie de cand am descoperit Samuraiul. Deci in primul rand, nu mai puteam face cale intoarsa...pamantul imbibat cu apa, panta abrupta...nasol rau de tot. Totul a culminat cu o coborare finala de aproximativ 50-100 metri in care efectiv masina nu mai statea pe loc....zici ca eram la proba de sanie-bob :(( Nici mama reductilor si toate simexurile din lume nu te ajuta acolo cand e umed pamantul. Mdeah....intr-un final doar cu ajutorul Divinitatii, am reusit sa ajungem la drumul ala forestier... Concluzii: - Piscul Cainelui - Sinaia se coboara doar pe uscat....sau asigurat pe umed ( nu recomand masini mari ) - Se poate urca din Sinaia...dar troliul este mai mult decat necesar... - In viata mea nu ma mai incerc trasee noi atunci cand sunt cu o singura masina...in afara de forestiere :D Daca vrea cineva track-ul coborarii....l-am inregistart... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Esti pe drumul cel bun. In curand o sa treci la aripa exaltata. Mare curaj sa mergi singur pe la Piscul Cainelui. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... bravo! cred ca e singurul traseu din baiului pe care nu l-am facut! Ce zici Minitehnicus,cind ne bagam?:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... bravo! cred ca e singurul traseu din baiului pe care nu l-am facut! Ce zici Minitehnicus,cind ne bagam?:grin::grin::grin: cind o sa-ti iei Samurai.:ha: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 (editat) Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... la ce ora erati pe urcarea de la azuga? nu de altceva dar pe acolo am urcat si noi(mai eram cu un patrol cu mt-uri).. din cate imi aduc aminte la 11 am trecut de bariera aia de la intrare si peste...vreo 3 ore si vreo 6 trolieri am ajuns la statia meteo. v-am auzit vorbind pe statie dar nu ne-ati raspuns cand v-am strigat. mentionez ca am fost cu frontera din semnatura cu at-uri - dar am avut lanturi...80% de traseu pana s-a rupt unul pe ultimele urcari alea mai abrupte. sa nu fie aceiasi urcare? Editat Iunie 10, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Esti pe drumul cel bun. In curand o sa treci la aripa exaltata. Mare curaj sa mergi singur pe la Piscul Cainelui. mare prostie poate...:D trec diseara pe la garaj, daca esti, sa imi dai si mie 2 cercei...pt puntea spate @matea bogdan...noi am incercat urcarea undeva pe la un 9...nu cred ca eram noi cu statia...cel putin eu am tinut-o inchisa vezi mai jos track-ul pe care am incercat sa-l facem...ca sa-ti dai seama daca e vorba de aceasi urcareAzuga - Baiului - Traistani - Grohotis.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 (editat) Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Esti pe drumul cel bun. In curand o sa treci la aripa exaltata. Mare curaj sa mergi singur pe la Piscul Cainelui. Mini?! :daisazacaji5: noi n-am fos acolo?! Ce-i in capul tau? Am avut incredere oarba in tine... Te felicit cu juma' de gura Cristi, fain traseul, dar sa te arunci acolo singur si in MT-urile goale... Totul e bine cand se termina cu bine. Am intalnit si noi pe Orjogoaia sambata asta o trupa de Jeep-uri echipate cu KM2-uri, cred ca au avut o zi ...si o seara destul de lungi, avand in vedere noroiul. Editat Iunie 10, 2014 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... mare prostie poate...:D trec diseara pe la garaj, daca esti, sa imi dai si mie 2 cercei...pt puntea spate @matea bogdan...noi am incercat urcarea undeva pe la un 9...nu cred ca eram noi cu statia...cel putin eu am tinut-o inchisa vezi mai jos track-ul pe care am incercat sa-l facem...ca sa-ti dai seama daca e vorba de aceasi urcare nu e aceiasi urcare. noi am urcat pe valea azugii pana la un moment dat cand se urca spre transbaiuluic si iese exact la capatul traseului - unde se termina drumul de creasta- spre azuga. acuma daca tot am descoperit tehnologia asta imi spune si mie cineav(sau da un track) daca exista vre-un drum mai putin extrem din zona valea doftanei/tesila/traisteni spre slanic sau in zona aia? in afara de cele extreme. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... exista vre-un drum mai putin extrem din zona valea doftanei/tesila/traisteni spre slanic sau in zona aia? in afara de cele extreme. merci din Valea Doftanei, urci la traseul de creasta care merge la Bratocea. 1.) cobori pe la Radila-Moasa-Trifoiul-Plaiul Serban Voda-Schiulesti-Slanic 2.) cobori pe la Clabucetul-Paltinet-Lutul Rosu- Bertea-Slanic 3.) cobori pe la Clabucetul-Valea Secariei-Forestier Stefesti-Slanic 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... din Valea Doftanei, urci la traseul de creasta care merge la Bratocea. 1.) cobori pe la Radila-Moasa-Trifoiul-Plaiul Serban Voda-Schiulesti-Slanic 2.) cobori pe la Clabucetul-Paltinet-Lutul Rosu- Bertea-Slanic 3.) cobori pe la Clabucetul-Valea Secariei-Forestier Stefesti-Slanic @minitehnicus= map man of Valea Doftanei:old:old :grin::grin: Le viseaza frate!!!:1 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... din Valea Doftanei, urci la traseul de creasta care merge la Bratocea. 1.) cobori pe la Radila-Moasa-Trifoiul-Plaiul Serban Voda-Schiulesti-Slanic 2.) cobori pe la Clabucetul-Paltinet-Lutul Rosu- Bertea-Slanic 3.) cobori pe la Clabucetul-Valea Secariei-Forestier Stefesti-Slanic merci mult de tot. trebuie sa fac traseul sa vad exact. sper sa-l nimeresc - asta daca nu vine cineva binevoitor cu mine:grin: dau eu berea:h5 eu vreau de fapt sa ajung in cheia dar fara a merge prea mult pe asfalt. daca zici ca ies in pasul bratocea as putea eventual sa o iau de acolo in jos nu? parca as prefera decat sa ajung in Slanic, apoi valeni, apoi Cheia. Tu ce parare ai? Esti dispus sa vii vreodata cu mine in zona? sau careva? sau un track? Merci oricum pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n.vasiliu Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Cand vrei sa te duci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Cristi un sfat prietenesc scoate bara stabilizatoare ca mai rau te incurca asta ti-o spun din propie experienta si poate sa-ti confirme si Iulianu ca am tras ceva de el pana a dat-o jos si acum este in extaz ca nu mai ramane cu fata in aer :ha:. Stiu ca in momentul de fata iti este greu dar strange si tu putin din buci si treci pe wrangler pe spate si uiti de foi de arc rupte. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... scuze de intarziere, nu am mai intrat pe aici. nu stiu sigur cand ma duc dar o sa anunt inainte, pt ca m-ar ajuta mult sa vina cineva care stie cu mine. merci inca o data de ajutor. inca o intrebare : la cat de imbibat e pamantul acum se poate face weekendul asta vreunul din traseele pe care "le visezi" tu? salutare Editat Iunie 18, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... la cat de imbibat e pamantul acum se poate face weekendul asta vreunul din traseele pe care "le visezi" tu? se poate face orice daca vrei si ai cu ce. we asta avem dezmat samuristic, inca nu stiu unde mergem. dupa plec in vacanta. dupa 15 iulie daca doresti te luam cu noi. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... calule mananci ovaz? calul: nu mananc ca nu am pofta, sunt un pic deranjat, nu prea-mi place... NORMAL CA VREaU! Ai vazut tu cal sa nu manance ovaz? "Vorbim" atunci Merci Editat Iunie 20, 2014 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... mare prostie poate...:D trec diseara pe la garaj, daca esti, sa imi dai si mie 2 cercei...pt puntea spate @matea bogdan...noi am incercat urcarea undeva pe la un 9...nu cred ca eram noi cu statia...cel putin eu am tinut-o inchisa vezi mai jos track-ul pe care am incercat sa-l facem...ca sa-ti dai seama daca e vorba de aceasi urcare Felicitari pentru traseu. Poti sa mai postezi inca o data trackul te rog? Unde a fost panta mai abrupta, in padure sau in golul alpin? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Felicitari pentru traseu. Poti sa mai postezi inca o data trackul te rog? Unde a fost panta mai abrupta, in padure sau in golul alpin? In padure, ultima parte, a fost groasa...repet din cauza noroiului. Pe uscat nu cred ca pot fi probleme. Mai jos trackul...e un traseu mai lung, dar ultima parte e coborarea spre Sinaia.Traisteni - Secaria - Sinaia.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... In padure, ultima parte, a fost groasa...repet din cauza noroiului. Pe uscat nu cred ca pot fi probleme. Mai jos trackul...e un traseu mai lung, dar ultima parte e coborarea spre Sinaia. Ceva e neregula cu track-ul pentru ca eu vad asa : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Ceva e neregula cu track-ul pentru ca eu vad asa : [ATTACH=CONFIG]218281[/ATTACH] nu e decit "Marcator de locatie fara titlu"....1KB e cam mic pentru orice track... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 (editat) Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... mai jos 2 print screen-uri de pe track...la mine se poate vizualiza ATENTIE ! imedita dupa deschidere, dati zoom out un pic mai mult....si o sa va apara si traseul undeva mai in VEST, oricum nu prea ai cum sa te ratacesti pe acolo. practic dupa ce ai cotit-o de pe Baiului...e un singur drumisor care te duce pana in Sinaia Editat Iunie 27, 2014 de cristibuzatu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Am fost pe Baiului pe 20 Iunie, noi am coborat in Azuga, insa urcarea pe acolo nu se face cu una cu doua, la cata clisa era. Mai mult am alunecat la vale decat am mers :grin: Cine are chef de plimbare mai bine o evita, cine are chef de noroiala, cat cuprinde! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Am fost pe Baiului pe 20 Iunie, noi am coborat in Azuga, insa urcarea pe acolo nu se face cu una cu doua, la cata clisa era. Mai mult am alunecat la vale decat am mers :grin: Cine are chef de plimbare mai bine o evita, cine are chef de noroiala, cat cuprinde! pe unde ati alunecat voi la vale am urcat eu cu at-uri (dupa ce s-au rupt lanturile) iti dai seama ce show de vreo 3 ore am avut nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume... Cristibuzatu-spune-mi te rog cit de lat e drumul,incap cu Patrolul? Ca de reductii,cauciucuri si troliu nu duc lipsa. Da lipsa de spatiu ma omoara intotdeauna,e coafata masina pe toate partile!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate