Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferenta rotatii volan XJ

teodorescu.florin

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Dupa o liftare a masinii din semnatura (inaltatoare fata si spate,prelungit tot ce era de prelungit p'acolo),in afara lucrurilor bune,am descoperit si o parte mai putin buna,ca sa zic asa.

Mai exact am o diferenta intre rotatiile stanga/dreapta ale volanului...adica,dupa ce i-am facut geometria,am descoperit ca volanul meu,de la pozitia centru,daca virez total dreapta am fix o tura de volan,iar cand virez stanga am 2 turatii.

Oare ce trebuie facut?Caseta trebuie "readusa la zero" cum mi-a spus un mecanic sau e din reglajul defectuos al celor ce au facut geometreia?

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferenta rotatii volan XJ

mi-au facut si mie asta la o repunere a directiei(nu am impartit in mod egal caseta).

..sincer nu mai retin cum au rezolvat-o. din cate tin minte au scos volanul, cu rotile drepte, si l-au pus inapoi, de data aceasta drept, cu caseta impartita

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Ti-a ramas scurta bara de directie ( fapt foarte normal , ca si simptomele prezentate ) .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ti-a ramas scurta bara de directie ( fapt foarte normal , ca si simptomele prezentate ) .

Exista posibilitatea prelungirii ei?

Link spre comentariu

Da . De asemenea , se gasesc si mai lungi , ajustabile ... tot ce ai avea nevoie . Considerand ca discutam despre Jeep care are cea mai mare piata de piese din lume ( atentie ca intr-o piata mare sunt si multe tarabe cu marfa proasta ) discutia e aproape pleonasmica .

' Redresarea directiei' prin rotirea volanului e cea mai ciudata metoda posibila , nemaivorbind de faptul ca de fapt nu se intervine deloc asupra inegalitatii virarii stag/dr .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cu ajutorul lui Jighi am rezolvat problema.

A umblat la bara de directie,a desfacut-o si a centrat-o,pe urma am refacut geometria.

Caz inchis.

Multumesc ptr gazduire :cl

Rog un moderator sa inchida acest thread.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare