Max Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Asa vine angajata mea la servici. Ar trebui sa fac niste poze clientilor sa ii vedeti cum stau cu gura cascata. Se balbaie si nu mai stiu cu ce problema au venit. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max....ai un post liber ptr mine??? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max....ai un post liber ptr mine??? :lol: :lol: :lol: Vrei si salariu cumva? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 si cand te gandesti ca o trecut de interviu... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max...sa spun....sa nu spun.... :lol: :lol: :lol: .....sa nu ramai fara angajata :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 Max...sa spun....sa nu spun.... :lol: :lol: :lol: .....sa nu ramai fara angajata :lol: :lol: :lol: Mai...ce sa zic...e angajata mea de aproape 7 ani. Si sunt si nasul ei. :) Eu cred ca nu scap chiar asa usor de ea. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Caine batran ce esti..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ai pus pozele doar sa ne intarati :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ... Si sunt si nasul ei. :) Eu cred ca nu scap chiar asa usor de ea. :D Stau si ma gandesc ... s-o zic pe aia cu "nashu' si p...a miresii" ? ... sa n-o zic ? ... hmm, grea alegere ... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 N-o spune.....ca cine stie........ :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 angajari ....... Max ! ...... o mare rugaminte am la tine !!!!!! o verishoara de a mea sta in Baia Mare ! De 5 ani cauta un loc de munca si nu gaseste !!!!! ......nu o angajezi ???? spala motociclete !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 bravo figo esti singuru care a vazut ca e PHOTOshop :twisted: :lol: :lol: ps. Max dac nu e cum spun maine te astept pe mess cu cam sa ma conving :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 bravo figo esti singuru care a vazut ca e PHOTOshop :twisted: :lol: :lol: ps. Max dac nu e cum spun maine te astept pe mess cu cam sa ma conving :twisted: :twisted: :twisted: Sigur ca da....stii cum e cu vulpea si strugurii..." Si asa sunt acrii strugurii" Ai vrea sa fac o poza cu nasul in decolteu ca sa ma crezi? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 Re: angajari ....... Max ! ...... o mare rugaminte am la tine !!!!!! o verishoara de a mea sta in Baia Mare ! De 5 ani cauta un loc de munca si nu gaseste !!!!! ......nu o angajezi ???? spala motociclete !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nici o problema..Sa imi trimita un CV pe adresa vreausaiopun@urgent.com Si se rezolva. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 domn' Max .... respectiva doman (domnsoara) stie ca matale ii publici nurii pe acilea? nu de alta dar .... tipa chiar merita ceva "dedicat" ... macar un FHM daca nu direct la playboy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 domn' Max .... respectiva doman (domnsoara) stie ca matale ii publici nurii pe acilea? nu de alta dar .... tipa chiar merita ceva "dedicat" ... macar un FHM daca nu direct la playboy Stie ca doar i-am spus cand i-am facut pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 angjari verishoara mea abia ashteapta sa vina la interviu !!!! :D :D Cv ial de pe http://www.Binecamiopui.de .................. poza era mai veche,postez una mai recenta sa o recunoshti pe intuneric!!! :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 secretara iar pentru cei pe care nevasta nu ii lasa sa angajeze asha o secretara.... ........macar o masa sa va luatzi !!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Maxule, ia sa faci bine si sa trimiti fatuca aia la o reciclare in capitala ... am nevoie de cineva serios, cu care sa numar stocu' de servetele, in magazie, pe randurile alea mai in spate :lol: :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 max, max.....nu te-ai rabdat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2007 max, max.....nu te-ai rabdat... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Spune sincer...tu te-ai fi rabdat? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 max, max.....nu te-ai rabdat... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Spune sincer...tu te-ai fi rabdat? :lol: :lol: :lol: 7 ani ???????? cred ca-ti fac o vizita azi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 baieti, am intrat pe mess si Max nu a vrut sa deschida cam web. deci am hotarit nu are ce arata este PHOTOSHOP :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Asa e ... E Photoshop!!! (adica prelucrate) De fapt eu si Max am vrut sa vedem daca va ducem de nas cu asta... Fotografiile de fapt sunt ale mele, mi le-a facut Max si apoi le-am prelucrat pe calculator, dar nu cu Photoshop... daca mai are importanta... Oricum, originalele arata cam asa : http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2007 Asa e ... E Photoshop!!! (adica prelucrate) De fapt eu si Max am vrut sa vedem daca va ducem de nas cu asta... Fotografiile de fapt sunt ale mele, mi le-a facut Max si apoi le-am prelucrat pe calculator, dar nu cu Photoshop... daca mai are importanta... Oricum, originalele arata cam asa : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: M-ai dat de gol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate