Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Asa e ... E Photoshop!!! (adica prelucrate) De fapt eu si Max am vrut sa vedem daca va ducem de nas cu asta... Fotografiile de fapt sunt ale mele, mi le-a facut Max si apoi le-am prelucrat pe calculator, dar nu cu Photoshop... daca mai are importanta... Oricum, originalele arata cam asa : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: M-ai dat de gol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: defapt tu esti in poza, MAX :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Imi pare rau Max, dar ti-am spus inca de la prima sedinta foto ca ar trebui sa fim sinceri cu oamenii... si in definitiv... arata mai bine in realitate, NU? :? :? :? :? :?: :?: :idea: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: M-ai dat de gol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: defapt tu esti in poza, MAX :lol: :lol: :lol: Din ciclul de neuitat : Te cunosti dupa papuci, Cenusareasooo ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2007 Asa e ... E Photoshop!!! (adica prelucrate) De fapt eu si Max am vrut sa vedem daca va ducem de nas cu asta... Fotografiile de fapt sunt ale mele, mi le-a facut Max si apoi le-am prelucrat pe calculator, dar nu cu Photoshop... daca mai are importanta... Oricum, originalele arata cam asa : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: M-ai dat de gol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: defapt tu esti in poza, MAX :lol: :lol: :lol: Da...inainte si dupa epilat pe piept. :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 poza nu e Max ! epilat arata asha !!!! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Re: poza nu e Max ! epilat arata asha !!!! :D de unde ai poza mea?????????? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 i-am dat-o eu.sper sa nu te superi..... M-am gandit ca asa o sa adunam mai multe fete la sibiu. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Re: poza nu e Max ! epilat arata asha !!!! :D de unde ai poza mea?????????? :lol: :lol: :lol: asta e poza ta ??????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Cu tema asemanatoare... :mrgreen: Turnul din Toronto... :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 si cu...money Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate