crt82sil Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Salut! Azi am gasit prin depozitul firmei la care lucrez asta: Habar n`am ce masina a fost...pe fata bara de torsiune si bascule,nu mai are fuzetele si nici cutia de viteze...e posibil sa fi fost doar cu tractiune spate, motor 6v. Am gasit sigla Ford pe niste piese mici pe la motor... Observati ca pe spate s-au montat elicoidale. Mi se pare interesant amortizorul de la grup, nu am mai vazut la nicio masina pana acum. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... pe bune daca vad unde e amortizorul de grup :) oricum mi-ar placea daca ai putea sa faci niste poze mai detaliate si pe fata ca aduce cu ceva autoportant oricum deci nu stiu daca e ford maveric ca ala e cu sasiu parca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 (editat) Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... E cu sasiu, nu e caroserie autoportanta. O sa mai fac niste poze. Amortizorul vine langa toba. Editat Iunie 13, 2014 de crt82sil An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 (editat) Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Acum il vezi :D, l-am incercuit cu rosu.Mie imi place bara aia stabilizatoare pe spate, ar merge la Feroza. Editat Iunie 13, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... o fi vreun ford ranger. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Cred ca e un Explorer ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Puntea spate pare foarte solida. Cum as putea sa identific exact ce masina e? As vrea sa gasesc o punte fata pe care sa o imperechez cu cea de pe spate. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Ford Explorer 1995 - 2001. Pe fata au suspensie independenta. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Adica asta? 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... Adica asta? Exact ala e :h5 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... parca mai conteaza ce fier e.... daca a ajuns acolo....e bun doar e topitorie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... parca mai conteaza ce fier e.... daca a ajuns acolo....e bun doar e topitorie Multe lucruri bune(pentru altii, nu pentru cei care le arunca) sunt aduse la fier vechi. Printe altele eu am gasit un set de punti de patrol,la alt depozit s-a dus un cherokee cu motorul calat in rest toata mecanica buna... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: ce mai aduce lumea la fier vechi... avantaj servici tu....asa-i in tenis :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate