dragoslav Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 buna ziua.am luat un mk2 ,englezoi,2500 cmc cu cutia de viteze defecta.cutia este automata.amu e in cercetare cu posibilitatea de a fi reparata...totul depinde de suma finala:grin: vreau sa va intreb ,daca cutia manuala de pe un mk2 2800cmc,poate fi pusa pe mk2 2500,fara prea multa bataie de cap.am posibilitatea sa iau una si nu stiu daca e buna pt mine. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: inlocuire cutie automata mk2 2500cmc cu cutie manuala de pe mk2 2800cmc? Am schimbat eu pe MK1, iti vor trebui urmatoarele pe langa cutia de viteze: - volanta + kit ambreiaj - jug + tampon cutie - pedala de ambreiaj si de frana - pompa de ambreiaj, cilindru receptor si traseu - modificat sau inlocuit ambele cardane - strap la mufa de la selectorul de viteze de la automata - plasticaraia de la tija schimbatorului de viteze - in caroserie vei face 2 gauri, una in dreptul pompei de ambreiaj cu carota de 12 cm ( parca ) si una in dreptul tijei schimbatorului de viteze - la MK2 probabil vei avea un pic de furca cu pozitia diferentialului spate. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: inlocuire cutie automata mk2 2500cmc cu cutie manuala de pe mk2 2800cmc? yitzack, multumesc pt info...am la dispozitie un mk2 de 2800 de la care pot lua tot ce e nevoie.nedumerirea mea este daca cutia este identica cu cea pe mk2 de 2500(tot manuala)... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate