diverOne Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Tot cautand informatiii despre ,, indianul'' achizitionat, am inteles ca motorizarea ar fi slabuta chiar si pentru un Standard . Saptamana viitoare o sa am ocazia sa.l bag prin noroaie si padure dar nu as vrea sa raman de gasca impotmolit pe coclauri :) Cu siguranta sunt membrii ai forumului care au folosit/ folosesc motorizarea asta si i.as ruga sa.mi dea o parere. Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Vad ca esti nou pe aici : BUN VENIT ! ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Vad ca esti nou pe aici : BUN VENIT ! ALIN Nou-nout ! :) multam si BINE V_AM GASIT ! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Daca pui problema asa atunci iti spun caci gasca vei ramane si cu 48"-uri si 6000cmc. Orice masina este buna daca ii cunosti limitele si te opresti inainte de a intinde coarda mai mult. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Daca pui problema asa atunci iti spun caci gasca vei ramane si cu 48"-uri si 6000cmc. Orice masina este buna daca ii cunosti limitele si te opresti inainte de a intinde coarda mai mult. Corect! Chiar daca am talpa grea, am avut grija mereu de masini. No......oi vedea eu ce poate peste 2 zile :)) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Corect! Chiar daca am talpa grea, am avut grija mereu de masini. No......oi vedea eu ce poate peste 2 zile :)) Relatia intre tine si masina e la fel ca si in cuplu. Trebuie sa stii pana unde sa intinzi coarda. Probabil din aceasta cauza a aparut si ideea ca "masina si nevasta nu se imprumuta deoarece ambele se ..." Sper sa nu te dezamageasca. Daca e incaltata cum trebuie ar trebui sa isi faca treaba. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: performante motor 2,5 benzina, manual,cherokee din 95 Relatia intre tine si masina e la fel ca si in cuplu. Trebuie sa stii pana unde sa intinzi coarda. Probabil din aceasta cauza a aparut si ideea ca "masina si nevasta nu se imprumuta deoarece ambele se ..." Sper sa nu te dezamageasca. Daca e incaltata cum trebuie ar trebui sa isi faca treaba. :))) Asa este! acum am niste At pe ea.......poimaine ii fac inaugurarea :)) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate