diverOne Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Salutare! Se potrivesc planetare,cardane,grupuri ,mai tot ce rupe :))de la chereokee de 4,0 l ,de la 2,5 motorina, etc pe xj 2,5 benzina? Banuiesc ca structura e aceiasi la toate Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: Compatibilitate piese Unele DA, unele BA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: Compatibilitate piese Unele DA, unele BA :grin: Da.....ca transplantul de mosi la babe........:old Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Re: Compatibilitate piese Puntile sunt identice sigurul lucru ce poate diferi de la diesel la benzina sunt rapoartele in punti dar nu sunt sigur,in rest este fix aceeasi masina ca si tren de rulare. Editat Iunie 15, 2014 de Astral Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Compatibilitate piese Puntile sunt identice sigurul lucru ce poate diferi de la diesel la benzina sunt rapoartele in punti dar nu sunt sigur,in rest este fix aceeasi masina ca si tren de rulare. :)) multam, ma gandeam ca in caz ca, ........cade ceva Sa stiu unde sa ma orientez.deja comand una _alta dar originale..... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Compatibilitate piese Regula pe care am invatat-o cu greu la Jeep este ca mai intai verifici ce piesa ai pe masina si apoi comanzi componenta respectiva . Cineva spunea ca Jeep au cam facut masinile in functie de ce aveau la indemana , acum inclin sa-i dau dreptate ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Compatibilitate piese Regula pe care am invatat-o cu greu la Jeep este ca mai intai verifici ce piesa ai pe masina si apoi comanzi componenta respectiva . Cineva spunea ca Jeep au cam facut masinile in functie de ce aveau la indemana , acum inclin sa-i dau dreptate ... Chiar am patit-o .......am comandat dupa ureche si mi.a venit o cruce cardan ce nu potrivea..... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Compatibilitate piese Chiar am patit-o .......am comandat dupa ureche si mi.a venit o cruce cardan ce nu potrivea..... Cel la care ai comandat ti-a adus-o dupa ureche .Daca ar fi profesionist nu ar da gres ... si nu-i chiar asa nasol cu piesele ,se gasesc, trebuie doar sa stii unde sa comanzi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Compatibilitate piese Nu Alin,chiar daca le comanzi in cunostiinta de cauza fara sa ai dimesiunile crucii risti sa dai gres. Pe aceeasi masina,acelasi an,motor si toti dracii sunt cazuri cand exista 3 dimensiuni de cruci. Nu mai punem la socoteala caci mare parte din cazanele noastre au fost modificate de ulteriori propietari cu tot felul de improvizatii. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Compatibilitate piese Am dus.o la doctor acum........ Tipul a masurat cu sublerul tot ce e cruce.......apoi a facut comanda. Le pun toate noi sa nu mai am de grija si inca un set de rezerva..... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Compatibilitate piese Am dus.o la doctor acum........ Tipul a masurat cu sublerul tot ce e cruce.......apoi a facut comanda. Le pun toate noi sa nu mai am de grija si inca un set de rezerva..... Cea mai buna treaba ! De-acum ai si la cine sa urli in caz ca ceva nu e O.K. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Compatibilitate piese In cutia cu crucile de rezerva mai trebuie si o surubelnita plata de marime medie cu limba indoita din scurt si una dreapta , un cleste de sigurante si o perie de sarma pentru tevi de 40 mm diametru si cateva carpe . Daca consideri util , si un pachet de guma de mestecat ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Compatibilitate piese Cea mai buna treaba ! De-acum ai si la cine sa urli in caz ca ceva nu e O.K. :grin: I-am pus in vedere ca daca nu-s bune ii comand eu lui o cruce cu R.I.P:wr Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate