a DY 1 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Salutam! asa cum spune si titlul doresc sa cumpar un auto cort (se monteaza pe masina ). Daca stiti sau aveti ceva , nr meu de tel. 0745107124. Multumesc! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Autocort Salutam! multumesc de atentie , Yonutz a fost primul care mi-a recomandat ironman DAR am un buget MULT mai mic (din pacate) . Astazi am cautat toata ziua pe forum (nu am gasit) , dar am vazut ceva mai in urma cu ceva timp (?). Mai astept pina cel tirziu 5 iulie dupa care am un plan B . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) Re: Autocort Incearca Subito.it. Alege zona sau nu, cauta dupa maggiolina sau tenda da tetto. http://www.subito.it/accessori-auto/maggiolina-tenda-da-tetto-torino-93810255.htm Desi a inceput sezonul concediilor poti gasi cite ceva ieftin si bun. Ideal este sa ai pe cineva care il poate vedea sau macar vorbeste italiana, curierul iti ia 1E/kg, si are cam 45-60 kg depinde de marimea aleasa.... Al meu a ramas la amicul din Italia intrucat anul asta nu am cum sa-l folosesc si tipul s-a indragostit de el. A fost 430E dupa negociat , din 2003 cu acte de provenienta, impecabil. PS: Cortul de la IronMan este super ok ca bani, marime si pentru ca este aici, il poti pipai,vede. La mine din pacate, arata ca o caramida pe masina si mult mai mare decit pavilonul de Jeep GC.In plus nu are nici o treaba cu aerodinamicitatea .... Pentru o masina de expeditie dedicata-Y60,Y61, Toy 80,60 se preteaza fara probleme.Este mai mare,mai incapator si are niste chestii in plusfata de piticul din link....dar revin, amicul italian are un golf 5 break....merge fara nici o problema.....Ironman,ARB,sau orice este mare,patrat si inalt pe golf break nu cred ca apuc sa vad..... Editat Iunie 18, 2014 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Autocort Adi, Ar mai fi o varianta ...una lowcost. Iti iei un cort de la Decalthon (quecha) costa in jur de 400 de lei, iti iei o saltea gonflabila (costa in jur de 100 lei) si ii faci podea din placaj care se pune in camion. Cu totul nu cred ca sari de 1000 de lei. Ceva de genul asta: http://www.tocmai.ro/cort-auto-15997545.html :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Iunie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Autocort Salutam! mersi baieti ! asa cum am spus am un buget limitat si am si un plan B si unul C ca asai Rominul. RZV ai pm. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate