kyx Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Salut! Am o Feroza din '96... In toamna mi-a crapat radiatorul... l-am facut la baietii din Grivita. Acum 2 saptamani a trebuit s-o turez mai mult in conditii de drum forestier, noroi si ploaie. Mergand dupa aceea la drum intins a fost ok. A doua zi, insa, am observat ca se cam incinge. I-am scos termostatul dar aceeasi poveste. In sfarsit, am descoperit pe unde "pisa", iarasi, radiatorul asa ca l-am scos si l-am lipit. Beleaua este ca, de vreo saptamana mi se aprinde becul de check engine in mers si-mi da "in nas" la accelerare; daca o turez mai tare, face fata (deci imi da in nas la turatii sub 2000), becul ramanand aprins. Initial becul ramanea aprins 2-3 secunde, acum sta, insa, aprins chiar si 10-15 minute. Vreo idee careva? In weekend-ul asta o sa vad si ce cod imi da ECU. Beleaua este ca daca ma lasa masina am pus-o, ca stau in afara orasului si acum 3 saptamani un betiv de taximetrist cu 1.4mg/l alcoolemie mi-a taiat fata si mi-am facut ford-ul praf! Am nevoie de masina asta ca de aer, ca betivanul ala n-avea nici asigurare iar compania lui de taxi de rahat e si-n insolventa, ca sa nu am prea multe sanse de recuperat prejudiciul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Probleme cu Check Engine Salut, fa-i testul si vezi ce zice.Feroza nu te lasa asa usor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate