BoZo Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 am si eu nevoie de tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 am si eu nevoie de tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 Ai un PM It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 Ai un PM salut. imi poti spune te rog si mie cum pot da de tester? mai stie cineva prin ce zone ale tarii mai sunt baieti cu testere dedicate P38? multumesc. ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 salut. imi poti spune te rog si mie cum pot da de tester? mai stie cineva prin ce zone ale tarii mai sunt baieti cu testere dedicate P38? multumesc. Salut! Pentru zona ta nu am alta informatie decat ce scrie in prima postare de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64453-Posesori-de-tester-LR-dispusi-sa-ajute&p=954420#post954420 Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: tester care sa se conecteze la range rover p38 in Bucuresti, cat mai aproape de sector 5 Salut! Pentru zona ta nu am alta informatie decat ce scrie in prima postare de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64453-Posesori-de-tester-LR-dispusi-sa-ajute&p=954420#post954420 Bafta! multumesc frumos ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate