Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Harta vectoriala Open Street Maps downloadabil (inclusiv Romania)

l_stoian79
 Share

Recommended Posts

Re: Harta vectoriala Open Street Maps downloadabil (inclusiv Romania)

eu folosesc maps.me. se bazeaza tot pe osm si ma anunta automat cand are update. e accesibil si offline

recunoaste si afiseaza track-uri in format kmz. de inregistrat, insa, nu inregistreaza. pt asta folosesc myTracks. ce mai e ok la maps.me e ca asigura si navigare turn by turn

recunoaste si afiseaza track-uri in format kmz. de inregistrat' date=' insa, nu inregistreaza. pt asta folosesc myTracks. ce mai e ok la maps.me e ca asigura si navigare turn by turn[/quote']

E clar, trebuie sa citesc help-ul, nu am reusit nici cu navigarea nici cu trackurile in format kmz :oc

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

eu cam o data pe luna intru la link-ul din prima post-are si vad daca a aparut harta mai noua...ultima disponibila e din 15ianuarie2015 parca .... deci de actualizat se actualizeaza...cam tot la 6-8saptamani vad ca apare o varianta noua.....

Acu am dat jos versiunea din 20 martie 2015 .... are 278MB :h5 versiunea din august avea 274MB

Edited by l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use