HEM Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Va salut , Si ma bucur ca am gasit un loc in care nu sunt "singurul chinuit" de ale naturii si motoarelor. Asa ca, desi toate calculele si ratiunea aratau ca nu e necesar si nici in trend, am achizitionat un 4 Runner de 2,5 cmc (modelul fiind cel care mi-a placut de mult si il visam) Stiu ca poate era mai bun cu motor mai mare s-au poate un G sau un Def, dar asta mi-a placut si asta s-a putut. :) Pentru inceput, l-am bagat la o verificare si schimbat rulmenti, pivoti , cruci, unghiuri etc etc pt al aduce cel putin in stare normala de functionare si utilizare. I-am luat si niste cauciucuri MT GY pe 31x10,5x15 si parca a inceput sa arate cat de cat cu cel pe care il doream. Mai sunt de facut destul, dar acum ca am intrat in hora, lucrurile se intreapta spre ce doream. cat de curand or sa vina si pozele cu acaretul si sper sa ne vedem cat de curand, chiar daca nu la un extrem, dar macar la un pahar de vorba si un foc de frunze. Toate cele bune! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Noroc bun Asa cum am promis si cateva poze Transformarea a inceput si continua Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate