dogo Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Momentan sunt in tot felul de schimbari , reparatii la toyota mea, hilux , 2.4 td 1999-pick-up.O sa vina ziua sa o si prezint, dar pana atunci ,daca se poate, sa ma ajutati cu cateva chestiuni : 1. Cum sa sting din bord martorul T-Belt,de-abia am schimbat cureaua de distributie - am tot vazut si auzit sfaturi dar nu sunt potrivite la modelul meu ( nu am bord electronic sa tin apasat pe butonul de trip km. ) 2. Daca cunoasteti parcuri cu dezmembrari toyota hilux 3.Existenta vreunui site unde pot introduce nr. de caroserie -cum este exemplul VIN -ului pentru masinile BMW, acolo introduci nr de caroserie si-ti spune tot de masina ta( doar de masina ta ) Manuale de reparatii -cu scheme si detalii montaje schimbari piese -prefer sa incep asa, ca deja m-am lamurit cat de grea este accesarea unui mecanic interesat si dispus sa repare cu adevarat ( fara detalii) Am tot citit pe forum dar cu greu incropesc o informatie clara, chair daca am dat si la cautare..imi tot gaseste tot felul debazaconii, nimic specific Alte sfaturi si intretinere motor Va multumesc si chiar astept de la cei ce cunosc acest model sa ma ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 1. Nu stiu, poate o diagnoza la reprezentanta te ajuta. (la mine sunt mai multi martori aprinsi dar parese ca problema e la alternator) 2. Pentru acest model nu vei gasi piese la dezmembrari aici in tara. Dar se potrivest f. multe repere de la modelul ulterior 2001-2004 (din ala sunt cateva la dezmembrat). 3. Poate te ajuta: http://www.toyodiy.com/parts/q?vin=FZJ80-0086868 Ataseaza cateva poze cu masina. Bafta! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 La toyota mea , ca sa rezolv beculetul cu T-belt are pe kilometraj un " dop " mic de cauciuc , ca si cum ar lipsi ceva de acolo , il dai jos sau prin el cu o surubelnita subtire ajungi la un comutator care iti stinge acel bec . Toyota mea este modelul mai vechi , din 94 si asa se face . Sper sa te ajute .:wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) La toyota mea , ca sa rezolv beculetul cu T-belt are pe kilometraj un " dop " mic de cauciuc , ca si cum ar lipsi ceva de acolo , il dai jos sau prin el cu o surubelnita subtire ajungi la un comutator care iti stinge acel bec . Toyota mea este modelul mai vechi , din 94 si asa se face . Sper sa te ajute .:wink: Multumesc. O sa ma uit sa vad daca , are asa ceva. 1. Nu stiu, poate o diagnoza la reprezentanta te ajuta. (la mine sunt mai multi martori aprinsi dar parese ca problema e la alternator) 2. Pentru acest model nu vei gasi piese la dezmembrari aici in tara. Dar se potrivest f. multe repere de la modelul ulterior 2001-2004 (din ala sunt cateva la dezmembrat). 3. Poate te ajuta: http://www.toyodiy.com/parts/q?vin=FZJ80-0086868 Ataseaza cateva poze cu masina. Bafta! Exista cateva masini la dezmembrat, prin tara ( ma chinui cu stiulul nostru, romanesc,de a vinde piese, cu greu reusesc sa stabilesc un dialog in care sa se accepte si poze de referinta- nu prea au rabdare baietii).Am o legatuta in Anglia pentru achizitia unor piese noi dar cu sperante si pentru second,singura problema ( mica ) este timpul de livrare.Am crezut ca exista deja pe forum unii mai vechi care dezmembreaza,prin asta sa scurtez timpul si banii. Apreciez solidaritatea pentru acest model ,zic eu, care da dependenta. O sa postez si cateva poze ,curand .Am sa mai scriu despre reparatii la masina mea + istorioara de achizitie.Tinem legatura in grupul hilux-atilor, sa zic asa. Multumesc. O sa ma uit sa vad daca , are asa ceva. Nu are asa ceva modelul meu .Se pare ca o sa apelez la diagnoza. Multumesc mult Oricum o sa caut mai , totusi manualul de reparatii si intretineri.Ala este baza. Editat Iunie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Ataseaza te rog aici sau pe pm link-uri unde ai gasit la piese din dezmembrari pentru acest model de Hilux. Eu caut de ceva timp si nu am gasit. Multumesc don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Ataseaza te rog aici sau pe pm link-uri unde ai gasit la piese din dezmembrari pentru acest model de Hilux. Eu caut de ceva timp si nu am gasit. Multumesc Pai nu-ti imagina parcuri cu dezmembrari de hilux 1998-2001, mai degraba o sa gasesti, razlet cam asa.. http://www.dez.ro -o sa gasesti pe cineva din Cluj 0785301030 si pe cineva din Constanta 0762841241; ceva sanse si pe pieseauto.ro, dar ca sa ai reper de pret , mai intai , suna la reprezentantele Toyota -nu de alta, dar marea parte dintre ei au tendinta sa exagereze cu preturile .Acum depinde ce cauti daca vrei, spre exemplu, aripi fata , poti gasii si pe http://www.autokarma.ro-stiu ca nu sunt ca cele originale, dar tratate anti rugina si ceruite pe interior , merg...montate.Oricum, cei ce dezmembreaza, de regula , cred ca punand preturile astea, stiu ca nu prea sunt multe masini in tara, dar nu este asa.Cautand si in afara tarii, cel interesat sa cumpere, are sanse sa gaseasca piese noi si la preturi extrem de bune. Uite un exemplu : chiulasa noua cu toate garniturile ( toate) in Anglia, 320euro( 260 lire). In varianta in care la noi, una second-hand era 1500 lei. O sa stabilesc si o conexiune cu un parc de second din Anglia, daca altfel nu se poate. Tinem legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Daca stie cineva de ce-mi face vid(vacuum ) in rezervor. Am intalnit problema asta cu ani in urma la un BMW unde am schimbat filtrul activ de aer, adica exista un filtru in care exista u particule de ,,carbune'' .Stiti ,cumva,daca motorul asta are asa ceva,sau exista alta cauza? Inca umblu in ceata, asta, pana o sa gasesc o carte de reparatii explicita. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Iulie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Imi recomanda cineva un service de bun simt ( raportul dintre pret si munca prestata) unde sa merg cu masina mea, Toyota hilux .Cei de la reprezentanta sunt ok, dar ceva cam peste asteptari , ca pret. Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Imi recomanda cineva un service de bun simt ( raportul dintre pret si munca prestata) unde sa merg cu masina mea, Toyota hilux .Cei de la reprezentanta sunt ok, dar ceva cam peste asteptari , ca pret. Multumesc . Aici ai incercat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61419-GTC-Auto-Service-4x4-Accesorii-off-road REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Iulie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Aici ai incercat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61419-GTC-Auto-Service-4x4-Accesorii-off-road O sa incerc zilele urmatoare sa fac o vizita acolo.Initial am vazut reclama la service-ul asta , pe forum..dar voiam sa merg la sugestia celor care, in decursul unei perioade, au reusit sa aiba un loc unde au fost multumiti pentru reparatiile efectuate. O sa merg la acest service si o sa existe si un feedback de-al meu. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Cateva informatii si ajutor pentru toyota hilux 2.4 td 1999 Daca stie cineva de ce-mi face vid(vacuum ) in rezervor. Am intalnit problema asta cu ani in urma la un BMW unde am schimbat filtrul activ de aer, adica exista un filtru in care exista u particule de ,,carbune'' .Stiti ,cumva,daca motorul asta are asa ceva,sau exista alta cauza? Inca umblu in ceata, asta, pana o sa gasesc o carte de reparatii explicita. Multumesc eu am patit aceeasi chestie dupa ce am luat masina de la vopsitor ( a inversat ceva fire sa scoata niste benzina s a uitat sa le puna la loc) :( Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Cateva informatii toyota hilux 2.4 td 1999 Cam ce piese ai nevoie? Pentru a mea am cumparat tot ce avem nevoie numai din magazine.Cei de la dezmembrari cereau preturi chiar mai mari. Mie nu - mi facea vid rezervorul, sistemul de alimentare este foarte simplu. Cei de la reprezentanta au fost totdeauna plini de solicitudine insa nu am apelat decat pentru diagnostic si specificatii. S-o folosesti cu placere, este o masina extraordinara! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dogo Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Cateva informatii toyota hilux 2.4 td 1999 Cautam pe net sa cumpar cricul + tija aferenta + sistemul ala care lasa rezerva jos..ca al meu este obosit rau de tot...cateva plastice care vin aplicate pe contra aripi pentru protectie .Intre timp am reusit sa achizitionez si cateva repere noi..aveam nevoie de o aripa.si de un semnal, am incercat la dezmembrari..dar slabe sanse sa le gesesc laa pret bun bun asa ca am reusit sa le gasesc noi si la preturi foarte bune. Constat ca pe site-urile de profil ( cele care aduc piese pentru 4x4) au niste preturi maricele..asa ca m-am orientat spre site-urile din Anglia care au preturi extrem de bune.Ca exemplu 2 MRL-uri cu tot cu garnituri, la noi, sunt undeva la 1000 lei iar in Anglia 600 lei cu tot cu transport. Masina asta este uimitor de simpla la partea tehnica si incantator de robusta.Intradevar un model ce merita apreciat peste masura. Inca am masina in faza de reparat pe ici pe colo, desi merg cu ea,mai trebuiesc schimbate ceva piese.Era sa uit, stie cineva cat consuma ? Din cate vad nu este prea consumatoare. Va tin, cat pot, la curent cu pick-up-ul meu. Multumesc .O zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Cateva informatii toyota hilux 2.4 td 1999 Cu MRL-urile puse si cauciucuri mai linse poti scoate 8 - 8,5 afara. Consumul este sensibil la incarcatura, urca dramatic daca tragi trailer sau incarci serios bena.Nu ai nimic electronic pe motor asa ca mecanica are o matematica simpla in privinta consumului. Este un off roader asa ca ia-l ca atare! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate