Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema ciudata ambreiaj

vanoss

Postări Recomandate

Salutare,

Am un LRF TD4 din 2002, acum cateva zile, intr-o dimineata am simtit ca "agata" cand schimb vitezele, am fost cu ea la lucru si cand sa plec seara nu mai intra in viteze deloc, ambreiajul nu mai actiona.

Am dus-o la un service la un amic, si am constatat ca are momente in care, daca insisti sa faci pedale de ambreiaj isi mai revine, mergea 200m si iar ramaneam fara ambreiaj.

Am inlocuit pompa dupa care am observat ca debraiaza mai sus ca de obicei, aproape la capatul cursei pedalei, am scos-o din atelier, si cand sa plec de pe loc am observat ca patineaza ambreiajul, dupa 2-3 manevre nu a mai plecat de pe loc...

Am zis ca pompa ramane sub presiune si am desfacut aerisitorul dar nu asta e problema.

Ce mai pot sa verific sau sa fac?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema ciudata ambreiaj

Eu zic ca procedura de aerisire trebuie efectuata ca la carte era pe forum undeva cum se face !:grin:

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Re: Problema ciudata ambreiaj

buna, si eu am patit. lasa pedala calcata pana jos(sa verifici sa fie maximul cursei) toata noaptea si se aeriseste singura, forteaz-o cu ceva, eu am pus un lemn intepenit in scaun si dimineata mergea parca era noua. stima

Land rover freelander diesel an 1999
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare