vanoss Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Salutare, Am un LRF TD4 din 2002, acum cateva zile, intr-o dimineata am simtit ca "agata" cand schimb vitezele, am fost cu ea la lucru si cand sa plec seara nu mai intra in viteze deloc, ambreiajul nu mai actiona. Am dus-o la un service la un amic, si am constatat ca are momente in care, daca insisti sa faci pedale de ambreiaj isi mai revine, mergea 200m si iar ramaneam fara ambreiaj. Am inlocuit pompa dupa care am observat ca debraiaza mai sus ca de obicei, aproape la capatul cursei pedalei, am scos-o din atelier, si cand sa plec de pe loc am observat ca patineaza ambreiajul, dupa 2-3 manevre nu a mai plecat de pe loc... Am zis ca pompa ramane sub presiune si am desfacut aerisitorul dar nu asta e problema. Ce mai pot sa verific sau sa fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Problema ciudata ambreiaj Eu zic ca procedura de aerisire trebuie efectuata ca la carte era pe forum undeva cum se face !:grin: Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Problema ciudata ambreiaj buna, si eu am patit. lasa pedala calcata pana jos(sa verifici sa fie maximul cursei) toata noaptea si se aeriseste singura, forteaz-o cu ceva, eu am pus un lemn intepenit in scaun si dimineata mergea parca era noua. stima Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vanoss Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Problema ciudata ambreiaj Pana la urma si discul de ambreiaj era, pe o parte era la fier.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate