Giani Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 (editat) Nu m-am putut abtine cand l-am vazut si l-am cumparat. Este un Samurai Japonia fabricat in 1992,si chiar asa apare in acte - PEPPER-(din cate am inteles este un nivel de echipare pe un lot limitat), carburatie.Ceea ce m-a uimit este felul in care a fost intretinuta masina. As putea spune ca este impecabila.Totul original pastrat pe masina.Motorul merge impecabil si consumul este super ok 7-8 %.Stiam ca exista tipul acesta de carburator un pic mai lunguiet decat cel ce PE l-am avut pe alt Samurai si ce consuma rezon. Masina este extrem de bine conservata si ingrijita si fara rugina.Am venit cu ea pe roti si ruleaza impecabil ca un autoturism normal in conditiile in care are deja anvelope mai mari 215. Ce urmeaza? Este primul Samurai la care nu prea am ce sa-i fac. Sigur schimbate toate consumabilele, revizie generala,distributie si alte cele. Va tin la curent... Editat Octombrie 1, 2014 de Astral KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Suzuki Samurai Pepper Draguta jucaria . Sa te bucuri de ea !:wink: si eu caut un Samurai dar metaltop varianta japoneza si dupa 89 pentru ca au puntile mai late . Poate imi surade si mie norocul .:grin: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Re: Suzuki Samurai Pepper asta e vrajeala frate.zi clar ca ai fost la fabrica dupa ea si gata :uameni Sa ai bafta de ea si s-o ingrijesti la fel in continuare.Ciudate balamale,proiectate pt a demonta usile? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Suzuki Samurai Pepper Multumesc de urari! Bafta la cautari Marius. CatalinU ,balamalele sunt cu bolt ce se scoate imediat pentru a demonta rapid usa.O sa dau strungarului meu sa le faca si cine va vrea poate sa-mi zica. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Suzuki Samurai Pepper cred ca in curand umpli curtea de samuraie :)))) felicitari !!!! asta este chiar frumoasa foc si stiu ca-ti place si culoarea :)))):h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Suzuki Samurai Pepper Impecabila, da iti aduca numai bucurii :x Carburatorul ala e mai lunguiet ca sa mai ai benzina in camera de nivel constant si pe inclinari :wink: Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate