Tinny Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Salutare, Am avut neplacuta surpriza sa vad cum masina scotea unele zgomote destul de ciudate (fier pe fier) .... de undeva din spate, pe partea dreapta ... Cand ma uit dedesubt, constat ca traversa spate (de care este prinsa bascula) era rupta ... Dupa cum se vede, e cam nasol locul unde s-a rupt. Din ce imi dau seama, ea a mai fost sudata. Ce solutie credeti ca am. Am sunat in vreo 2-3 locuri (dezmembrari), si nu au vrut sa taie acea traversa de pe sasiul lor :( ... Credeti ca daca o sudez, o sa tina? Este o vitara din '92, cabrio. 1.6 8v. Multumesc anticipat, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara nu, nu o sa tina deoarece este deja coapta toata teava la dezmembrari nu prea taie nimeni acea traversa caci sa il poti taia trebuie sa fie cheala solutia ta este constructia unei noi traverse sau sa incerci sa introduci o alta teava de diametrul exterior la fix cu cea de pe masina in interior suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinny Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara Multam pentru raspuns si promptitudine. O sa iau legatura cu un service care sa ma ajute sa reconstruiesc traversa. Asta este dupa mine varianta cea mai buna. Chiar citieam azi de dimineata, ca in Ploiesti este un service ce face modificari pt offroad. Cel mai probabil ei ma vor putea ajuta. Numai bine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara Pentru Ploiesti, vezi si aici : http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?725-Modificarioffroad-ro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinny Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara Multam fain ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara am eu partea din spate a sasiului inclusiv acea piesa ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinny Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara Ma bucur sa aud asta. :D Este in conditii bune traversa? Un pret pentru traversa? Mulțumesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Traversa spate rupta/ Vitara Ma bucur sa aud asta. :D Este in conditii bune traversa? Un pret pentru traversa? Mulțumesc :) e in stare buna caci altfel era la fier vechi. detalii pe pm ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate