ancuta_laurentiu Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 (editat) In perioada 23 - 24 august 2014 Asociatia Legal Drive cu sprijinul Politiei Rutiere Dolj , Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Dolj , Primariei Cetate si in colaborare cu Portul Cultural Cetate organizeaza un eveniment auto ce are ca principal scop reducerea numarului de accidente rutiere. In cadrul evenimetului se vor organiza urmatoarele : - Drag Race - 402 m - Off Road - traseu 3 km - Viteza in Coasta - traseu 5 km - Expo Car - Limbo Car - Party Exclusive on event Pentru acest eveniment Asociatia Legal Drive impreuna cu gazda evenimentului a creat 3 pachete destinate participantilor. Pachetul full cuprinde : cazare / masa / petrecere / participare probe - valoare 350 lei/pers; Pachetul party & fun cuprinde : petrecere/ masa/ participare probe - valoare 250 lei/pers; Pachetul enjoy cuprinde : participare probe - valoare 100lei/pers. ceva foto cu locatia Editat Iunie 30, 2014 de teddybear modificare data eveniment ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque Pareri personale. de curand am primit si eu invitatie la acest eveniment. am mai participat la evenimentele organizate de Asociatia Legal Drive insa doar la sectinea Expo Show, caci cu Vitara mea nu puteam sa fac Drag Race. e prima data cand evenimentul sa desfasoara pe o durata de doua zile. zic eu foarte bine e prima data cand se introduce sectiunea de Offroad. nu stiu prea multe detalii insa voi lua legatura cu organizatorii. presupun ca va fi ceva gen trial doar pentru categoria Standard. zona este mlastinoasa cu mult noroi si nisip. ca locatie. cine a privit la tv in mod sigur a auzit de chefurile Maestrului Dinescu - arta culinara desavarsita, lautari adevarati. Portul Cultural Cetate este chiar pe malul Dunarii, unde Dunarea face cot, oferind astfel o vasta panorama. nu am cuvinte de poet sa va descriu zona. gasiti aici mai multe detalii http://www.portcetate.ro ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque Suna interesant. Daca aflii mai multe detalii posteaza te rog, la prima vedere as participa si eu. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque Suna interesant. Daca aflii mai multe detalii posteaza te rog, la prima vedere as participa si eu. pai detaliile le putem stabilii singuri. daca vrem sa organizam un trial, atunci o sa trebuiasca sa platim un excavator sa ne faca traseul sau cu minim de bani sa organizam ceva pe ce ne ofera natura. propunerea mea ar fi sa participam sambatala expo alaturi de astia mici cu masini de strada, sa ne facem un pric de cap prin noroi iar apoi sa ne facem tabara pe malul Dunarii. sa incingem gratarul, discul, ceaonul si ce mai avem prin dotare sa stam o noapte pe malul Dunarii. putem arunca si la peste pentru pasionati. pentru asistenta medicala si pompieri - se plateste separat. eu zic ca nu mergem pt extreme si se poate distra omul si fara asistenta medicala - Doamne fereste! nu stiu inca detalii despre cazarea si masa la Maestrul Dinescu(ma pot interesa) insa stiu sigur ca se poate dormi lejer la cort :cort ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque pai detaliile le putem stabilii singuri. daca vrem sa organizam un trial, atunci o sa trebuiasca sa platim un excavator sa ne faca traseul sau cu minim de bani sa organizam ceva pe ce ne ofera natura. propunerea mea ar fi sa participam sambatala expo alaturi de astia mici cu masini de strada, sa ne facem un pric de cap prin noroi iar apoi sa ne facem tabara pe malul Dunarii. sa incingem gratarul, discul, ceaonul si ce mai avem prin dotare sa stam o noapte pe malul Dunarii. putem arunca si la peste pentru pasionati. pentru asistenta medicala si pompieri - se plateste separat. eu zic ca nu mergem pt extreme si se poate distra omul si fara asistenta medicala - Doamne fereste! nu stiu inca detalii despre cazarea si masa la Maestrul Dinescu(ma pot interesa) insa stiu sigur ca se poate dormi lejer la cort :cort Eu o sa fiu prezent, vin in gasca cu baietii din Craiova. Nu stiu inca daca o sa particip, dar imi iau totusi acaretul pt. distractie prin padurea din jurul portului. Vin cu cort, disc si toate cele... sper sa incropim o tabara frumoasa pe plaja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque "Distractie" trebuie sa fie cuvantul zilei. masini de strada pregatite, unii cu muti cai putere, alti cu muzica si bass de invidiat vor fi prezente. noi, cei cu masini de teren, vom demostra publicului ca si noi putem sa mergem peste tot. de aceea, zic eu, ca e un eveniment deosebit pt ca sa adreseaza in general sportului cu motor. cu ocazia asta ne vom intalnii si noi OLTENII, posesori de masini offroad ceva imagini de la ultimul eveniment la care am participat: ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque Salut! As zice ca evenimentul a avut deja loc daca ma iau dupa data pusa in primul post... ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque Salut! As zice ca evenimentul a avut deja loc daca ma iau dupa data pusa in primul post... ai dreptate, data evenimentului este august 2014 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iulie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque de partea de offroad a evenimentului ma voi ocupa eu. nu am prea mare experienta in organizarea unui astfel de eveniment, insa sper ca voi fii pe plac participantilor. sa incep cu partea care doare. BANII. nu ma intereseaza sa strang bani, insa trebuie adunati ceva banuti. asadar daca nu se doreste cazare, masa la restaurant, lautari, artificii *(eu nu vreau asa ceva) luati legatura cu mine. avand in vedere ca se vor strange ceva masini de offroad, am stabilit de comun acord cu organizatorii, sa percepem o taxa modica de participare de 30 lei / masina (2 pachete de tigari). valabila doar pt masinile de la sectiunea offroad. masa priveste pe fiecare, dormitul peste noapte de asemenea. avem invitati din Serbia si din Bulgaria care vor sa doarma la cort traseul e tip trial cu apa mica si noroi + mici urcari/ coborari. portiuni de nisip, pamant uscat si copaci va pun 3 filme de azi ca sa convingeti ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iulie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Drag Race & Off Road & Party Exclusive & Time Attack & Expo Show & Barbeque nu vrem sa luam sau sa oferim lectii de offroad, ca de lectii am avut parte la scoala. mergem sa ne distram nu sa dovedim care e mai bun. pentru cei care vor sa vina cu familia, va arat plaja de langa locul de joaca ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate