marcel Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Am trecut azi prin Pasul Tihuta. Incolo, cu viteza ca trebuia sa ajung in C-lung Moldovenesc. Inapoi, de voie. Si cum nu am mai prins sus asa vreme buna de cand eram copil, am oprit in cateva locuri sa fac poze. Pozele le-am facut cu sapuniera lu nevasta meu, ca doar am fost cu masina ei. De regula, vremea este cam ca si in ultima poza. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Pasul Tihuta Fain ! Sa-ti fie bine ! :D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Pasul Tihuta Frumos! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Pasul Tihuta Sa vezi ce frumos va fi la iarna ... peisajul, ca drumul ... nu ca ar fi gropi, dar la noi nu stiu cum se face ca in fiecare an, zapada ii ia prin surprindere pe drumari. Dupa o deplasare iarna trecuta, nu am mai vrut sa ma urc la volan o saptamana ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate