Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire spre Lacul Vulturilor

victor cojocaru

Postări Recomandate

Re: Ascensiune noaptea Crasna - Lacul Vulturilor

Noi am fost pe traseul Chiojdu- Stana dintre vanturi aproape de lac (cam asa ceva) -Valea Nehoiului-Nehoiu.

Traseul pe valea Nehoiului e demential ...dar daca nu ai troliu si masina pe punti rigide mai bine lasa ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din Chiojdu spre Lac ati incercat?

eu vreau sa merg cu un prieten si sa iesim in Siriu.

ce ziceti?care va bagati?

Saptamana viitoare vreau sa ajung iarasi la lacul vulturilor dinspre siriu.Daca sunt amatori facem jonctiunea pe drum.In 2010 am facut traseul Tabla butii-Chiojdu-Lacul vulturilor si traseul a fost minunat pentru ca ne-am ratacit si nu mai stiam prin ce judet suntem.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Saptamana viitoare vreau sa ajung iarasi la lacul vulturilor dinspre siriu.Daca sunt amatori facem jonctiunea pe drum.In 2010 am facut traseul Tabla butii-Chiojdu-Lacul vulturilor si traseul a fost minunat pentru ca ne-am ratacit si nu mai stiam prin ce judet suntem.

salut! nu stiu daca namiloiu' din avatar poate merge prin padure . Am roti de strada si troliu dar e lunga si inca miroase a nou . tre sa mai bag ceva bani in ea ( roti de off, perne ce aer spate etc )

DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !!
Link spre comentariu

salut! nu stiu daca namiloiu' din avatar poate merge prin padure . Am roti de strada si troliu dar e lunga si inca miroase a nou . tre sa mai bag ceva bani in ea ( roti de off, perne ce aer spate etc )

De mers merge dar vor fi cateva locuri cu surprize si nu stiu ce o sa ne astepte si masina fiind noua nu are sens sa o tavalesti ,astea ale noastra sunt polisate de crengi dar sunt pregatite cu trolii si mt-uri sau simexuri.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

De mers merge dar vor fi cateva locuri cu surprize si nu stiu ce o sa ne astepte si masina fiind noua nu are sens sa o tavalesti ,astea ale noastra sunt polisate de crengi dar sunt pregatite cu trolii si mt-uri sau simexuri.

ee...nu chiar toate..eu am niste AT-uri, mai mult de iarna asa..destul de varza, iar prietenul meu are Duster de strada, ambele fara trolii.Cat despre traseu, eu fiind de langa Chiojdu, am urcat odata dar pana la jumatatae drumului, dar am prieteni care merg acolo regulat, cu Feroza si Vitara, la fel, nu prea pregatite.

Eu am in cap, dar nu saptamana asta, ci cealalta sa urc dinspre Chiojdu spre Lac, stau o noapte, apoi sa Cobor in Siriu si sa mai stau doua nopti si apoi sa ma duc la Ciresu si sa ies in Crasna de Covasna. traseu light, vrem sa luam si o rulota..vedem...daca e ceva, chemam brigada cu cabestane si simex-uri:D:D:D::banana:cl:wi:x

Link spre comentariu

ee...nu chiar toate..eu am niste AT-uri, mai mult de iarna asa..destul de varza, iar prietenul meu are Duster de strada, ambele fara trolii.Cat despre traseu, eu fiind de langa Chiojdu, am urcat odata dar pana la jumatatae drumului, dar am prieteni care merg acolo regulat, cu Feroza si Vitara, la fel, nu prea pregatite.

Eu am in cap, dar nu saptamana asta, ci cealalta sa urc dinspre Chiojdu spre Lac, stau o noapte, apoi sa Cobor in Siriu si sa mai stau doua nopti si apoi sa ma duc la Ciresu si sa ies in Crasna de Covasna. traseu light, vrem sa luam si o rulota..vedem...daca e ceva, chemam brigada cu cabestane si simex-uri:D:D:D::banana:cl:wi:x

O sa agaţ rulota si ma duc in zona vâlcea,stau campat cateva zile fac o incursiune in muntii capaţânii prin pasul gerea si ma linistesc !

Link spre comentariu

Cand am fost eu in 2010 pe acolo au fost niste ploi mari si unele drumuri erau surpate si paraiasele erau umflate si am ahut niste urcari unde cativa motociclisti au abandonat traseul si s-au intors.Acuma nu stiu cum o fi,poate a asfaltat elena udrea:ha:

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Re: Iesire spre Lacul Vulturilor

Cu roti sau fara roti , cel putin mergi cat e posibil - se strange sfatul batranilor betivi si se voteaza un plan de actiune , cand treaba se impute . Adevarul e ca de multe ori nu prea se accepta sau se aud vorbe ulterior ... mai ales daca a fost de munca inutil sau personalitatile implicate au fost oarecum contradictorii ...

Eu ma pregatesc sufleteste sa merg cu manglii contaranii adica concitadini care sunt ei . Zic asta pentru ca probabil va fi destul de greu cu masina mea mare cu motor cam obosit ca l-a ajuns timpul si multi din caii pe care i-ar fi avut sunt plecati la alte pasuni vesnici verzi . Am pregatit un plan principal ( 'mai vedem noi cum facem , am facut si mai nasoale' ) , un plan secundar ( o damingeana trilitrica cu visinata nedospita si wok secondat de niste caise si ceva ardei iute - argumente mai puternice ca instinctul de conservare , treaba verificata in prealabil si n-a murit nimeni , inca ) , si chiar si un plan secundar la planul secundar ( inca nu-i cazul sa zic , ca se supara fimeile lu' susmentionatii ) .Totusi , in afara de caii de tractiune masina e cu de toate ...

In egoismul meu feroce vreau sa merg chiar daca stiu ca s-ar putea sa-i chinui . Consider ca sunt mult mai castigat decat sa regret . Ma rog , stiu ce pierd , si nu vreau sa pierd .

... ( cazul extrem ar fi sa merg ca si copilot . Dar eu sforai , nu ma pot lipsi de confortul pijamalei mele de matase si de sarutarea de bunadimineata , si mai mult ... unul din ei doarme cu picioarele agitate , iar celalalt cu mainile agitate ... iar astalalt nu misca deloc .... horrroooor , nene . As face asta doar daca s-ar incerca in sens invers strapungerea ratacita spre Tabla Butii , as da o zi de la mine sa mai vad o data padurea care te face sa simti toate firele de pe ceafa ) ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cand am fost eu in 2010 pe acolo au fost niste ploi mari si unele drumuri erau surpate si paraiasele erau umflate si am ahut niste urcari unde cativa motociclisti au abandonat traseul si s-au intors.Acuma nu stiu cum o fi,poate a asfaltat elena udrea:ha:

Anul trecut am fost eu prin varful lui roman pana pe preota unde am cules si o găleată de afine . Era drumul reparat cu bani de la apia . Alergau loganuri le pe acolo de nu ma tineam dupa ele . Acu sa vad cum au iesit din iarna !ce am de pierdut?

Link spre comentariu

Se aduna mangliii....!! Care-i traseul?

Orbecaim prin munti 4 zile, dupa ursuleti? Nu-i bai, ne-am obisnuit....!! :)

ANDREIASU DE JOS! LACUL NEGRU, Siriu, lacul Vulturilor?

Daca-i Rechinu ghid, o sa avem parte de tavaleala, ca stie cateva scurtaturi jmekere! :grin:

Editat de Sclipici
Link spre comentariu

... gandul ca avem parte iar de celebrele 'scurtaturi' ma trimite automat la problema motorului maxim pedalat si la antagonicul fapt ca fiecare 500 m consuma 6 litri de benzinga sau dizelinga plus o juma a de beringa ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

... gandul ca avem parte iar de celebrele 'scurtaturi' ma trimite automat la problema motorului maxim pedalat si la antagonicul fapt ca fiecare 500 m consuma 6 litri de benzinga sau dizelinga plus o juma a de beringa ...

Uratule, nu te mai plange....! Ori la bal, ori la spital!

Cum nu-ti place spitalu', misca-ti curu' si n-o sa regreti, daca-i bal, bal sa fie!

Las'ca nimeni nu ramane in urma, si la cati coclauri ai calarit, te decurci si fara motor la masina! :wink:

Tu iei sculele, noi nu luam decat un hi-lift.

Restu'......cum o vrea Domnu'!

Link spre comentariu

din Chiojdu spre Lac ati incercat?

eu vreau sa merg cu un prieten si sa iesim in Siriu.

ce ziceti?care va bagati?

Traseul l-am facut acum vreo 3 sapt cu baietzii de la Land Rover , dintre care un nene curajos cu un Freelander ! E ok, fara surprize

PS. Stiti de ce i se spune Lacul Vulturilor sau ... lacul fara fund?

Lacul Vulturilor sau Lacul fără Fund se găsește pe partea estică a versantului Mălâia, la altitudinea de 1.420 m, în Munții Siriului.

Cele două nume ale acestui lac provin din două legende. I se spune Lacul Vulturilor deoarece aici, conform unei legende, consemnată de Alexandru Vlahuță în cartea sa România pitorească, lacul ar fi un loc unde vulturii veneau primăvara să-și învețe puii să zboare.

Numele de Lacul fără Fund provine dintr-o altă legendă, despre un cioban care și-a lăsat turma de mioare, a aruncat bâta în apa lacului și a plecat. După un an de peregrinări, ciobanul și-ar fi regăsit bâta în apele Dunării și mistuit de dorul mioarelor și a locurilor natale, se întoarce acasă.

Ciobanii locului ii zic tot asa, Lacul fara Fund ptr ca 2 cetateni s-au inecat aici prin anii 70 si trupurile nu am mai fost gasite ..

Ma rog ....povesti

Editat de nissan4x4
  • Like 2

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare