Sabau Gigel Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Sambata 28 06 2014 am facut o iesire de doua zile cu cortul si un pic de offroad,gratare si voie buna. 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Lacul Mocearu - drumuri cu poveste - reloaded Poze: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Lacul Mocearu - drumuri cu poveste - reloaded Si inca un rand: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Lacul Mocearu - drumuri cu poveste - reloaded Foarte frumos!! Am trecut pe acolo in mica noastra expeditie din 2011... frumoase locuri si interesante. Ati vazut MIGul din curtea omului?? SI barca? :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Lacul Mocearu - drumuri cu poveste - reloaded Sambata 28 06 2014 am facut o iesire de doua zile cu cortul si un pic de offroad,gratare si voie buna. Bravo! Felicitari ! Salutari @grigguti!Poate reusim sa ne vedem la @amis si anul acesta...Altfel,daca acceptati si Samuray:grin:,m-as bucura sa facem o iesire ... Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate