Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Institutiile care ne iau icoanele

FordRanger

Postări Recomandate

O institutie financiara executa silit un roman confiscandu-i o icoana de argint de 36 ron +TVA :ha:

Aici este linkul catre licitatie.

Obiectul este la capitolul " Inedit " .

Eu inca incerc sa imi dau seama daca e de ras sau de plans .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Institutiile care ne iau icoanele

Eu inca incerc sa imi dau seama daca e de ras sau de plans .

De ras nu cred ca mai e cazul...

Totul face farte dintr-un plan mult prea marsav creeat de aceeasi viermi care au inventat si cea mai mare minciuna a umanitatii si anume "holocaustul".

Ia de aici ca sa vezi pana unde se poate merge. Si e doar inceputul.

http://www.bursa.ro/fmi-a-aprobat-confiscarea-economiilor-populatiei-pentru-stabilizarea-datoriilor-suverane-240846&s=international&articol=240846.html

Multe lucruri posibile acum, in curand vor fi conditionate sau restrictionate total de legi absurde.

Sa speram ca ma insel eu :wink:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Ne-am parjolit singuri pasunile, ne-am otravit singuri fantanile ... si ne-am instrainat atat credinta cat si crezurile ... Crezi oare ca o icoana valoreaza ceva in toata ecuatia asta?

Nu valoreaza absolut nimic atata timp cat ne-am dat singuri si de bunavoie tot!

De ce sa-i facem pe altii viermi atata timp cand noi ne balacim in cacat ca vacile?

Nu suntem victimele feudalismului modern ...suntem cu totii niste nesimnificativi pioni ... care mai devreme sau mai tarziu vom fi sacrificati si trecuti la victime colaterale ale sistemului cu onorurile cuvenite ...asta fara exceptii ...

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pe mina ma uimeste mai putin executarea obiectului in sine ( oricum nu sunt o persoana credincioasa ) , cat valoarea infima pentru care ,o institutie financiara care valoreaza sute de milioane de euro, a cerut executarea silita. Sa iei tu , institutie milionara , o icoana de pe pereti ( la pretul asta o fi o chinezarie ieftina ) si sa o pui la vanzare ca sa iti recuperezi un prejudiciu . Mi se pare ca s-a pierdut legatura cu realitate si cu bunul simt. Ce o sa mai ia astia datornicilor ? Papuselele copiilor , lopatelele si galetica de nisip , suzetele , caserolele de mici din frigider ( asta daca mai au oamenii frigidere pana atunci ). Este socant .

• Like 1
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Pe mina ma uimeste mai putin executarea obiectului in sine ( oricum nu sunt o persoana credincioasa ) , cat valoarea infima pentru care ,o institutie financiara care valoreaza sute de milioane de euro, a cerut executarea silita. Sa iei tu , institutie milionara , o icoana de pe pereti ( la pretul asta o fi o chinezarie ieftina ) si sa o pui la vanzare ca sa iti recuperezi un prejudiciu . Mi se pare ca s-a pierdut legatura cu realitate si cu bunul simt. Ce o sa mai ia astia datornicilor ? Papuselele copiilor , lopatelele si galetica de nisip , suzetele , caserolele de mici din frigider ( asta daca mai au oamenii frigidere pana atunci ). Este socant .

Ca in multe alte activitati si in cazul executarii silite exista niste reguli si regulamente. Iar daca cei din institutia abilitata nu le respecta (in speta, "trepadusii" care au intocmit dosarul de executare), ajung ei sa "plateasca oalele sparte".

In cazul de fata, daca aveai curiozitatea sa mergi un pic mai departe, ai fi descoperit ca obiectul in cauza face parte dintr-o lista mai mare: http://www.executari.com/pdf/licitatie_sc_renaldo1.pdf

Ceea ce poate inseamna, dupa mintea mea, ca prejudiciul (suma totala) nu a putut fi acoperit prin vanzarea bunurilor imobile si s-a trecut la lichidarea tuturor activelor debitorului. Care debitor, nu este persoana fizica ci persoana juridica (deci acele icoane nu au neaparat valoare sentimentala ci pot fi si ele "produse pentru vanzare".

Dar, de ce sa nu agitam un pic apele pe aici, nu?

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Nu era nimic de agitat pe aici . Daca consideri ca acest topic , pus la categoria "Diverse " , este de natura sa agite ceva , in calitate de " Super Moderator " , il poti sterge .

Cautam niste masini recuperate si scoase la licitatie si am dat peste acest articol care mi s-a parut ,si mi se pare in continuare , penibil sa faca obiectul unei executari silite. :uameni

Si ca sa nu existe dubii , rog un moderator sa stearga postul integral . :wink:

Editat de FordRanger
Link spre comentariu

De ras nu cred ca mai e cazul...

Totul face farte dintr-un plan mult prea marsav creeat de aceeasi viermi care au inventat si cea mai mare minciuna a umanitatii si anume "holocaustul".

Ia de aici ca sa vezi pana unde se poate merge. Si e doar inceputul.

http://www.bursa.ro/fmi-a-aprobat-confiscarea-economiilor-populatiei-pentru-stabilizarea-datoriilor-suverane-240846&s=international&articol=240846.html

Multe lucruri posibile acum, in curand vor fi conditionate sau restrictionate total de legi absurde.

Sa speram ca ma insel eu :wink:

e vorba de holocaustul "acela" sau e doar o metafora atribuita unei situatii...?

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

e vorba de holocaustul "acela" sau e doar o metafora atribuita unei situatii...?

Cu riscul de a devia de la subiectul acestui topic si apoi mesajele sa fie sterse pe buna dreptate, intreb decat atat:

A existat vreodata un holocaust ? Ma refer la unul la scara la care ni se impune de ani de zile ?

Personal cred ca NU !

Revenind la acest topic, exact cum spunea si Yonutz suntem doar niste pioni care vor fi sacrificati pentru a sustine o idee, un tel, un sistem financiar (in cazul asta de executari ) la limita legii in care la final, cei ce vor trage linia si vor aduna profitul cu zambetul pe buze si mainile pline de sange, vor fi tot acei "viermi" care au vazut si un "holocaust"...

Editat de atar
Eliminare formulare ofensatoare/jignitoare

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

A existat vreodata un holocaust ? Ma refer la unul la scara la care ni se impune de ani de zile ?

Personal cred ca NU !

Pe ce te bazezi cand afirmi asta?

Ai fost vreodata la Auschwitz?

Ai discutat vreodata cu un supravietuitor de acolo?

Dupa cum vorbesti, nu cred ca ai facut niciuna din acestea.

Eu am fost, am studiat istoria a ce s-a intamplat (nu numai din carti sau internet) si am si avut privilegiul ca sa stau de vorba cu un supravietuitor si cu urmasii unora care au fost ucisi acolo.

Din punctul meu de vedere, Holocaustul a existat, la nivel mare.

Faptul ca acum anumite grupuri de evrei se lupta sa conduca si sa controleze ei toata lumea e altceva. Lucrul acesta e evident dar nu cred ca are legatura cu Holocaustul.

E evident ca tu nu ai studiat nimic despre ce s-a intamplat si te lasi purtat de anumite "informatii" actuale care prin negarea Holocaustului vor sa arate de fapt cat de "acaparatori" sunt evreii de azi.

Ce a fost a fost iar ce e azi e altceva.

Acesta e un subiect de discutie foarte larg si controversat si nu cred ca e cazul sa il dezbatem aici.

Ca sa revin oarecum la subiect, consider ca cel mai rau lucru care nenoroceste oamenii si tara asta este BISERICA. In mod special cea ortodoxa.

Am scris cu litere mari BISERICA ca sa nu o confundati cu credinta.

Nu imi cereti ca sa artgumentez asta din doua motive:

1. Daca deschideti ochii vedeti ce hotie inseamna de fapt biserica in Romania

2. Nu avem destul spatiu pe server pentru toate argumentele, informatiile si dovezile :)

Sa nu se supere pe mine cei care sustin biserica. Mai bine ar deschide ochii mai bine.

Asa ca mie sincer mi se rupe de icoana aceea confiscata iar daca individul nu si-a platit datoriile dar a dat banii pe icoana aceea, atunci merita sa i se confiste.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare