Mihnea Costin Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Salutare tuturor! Costin ma numesc, detin GC 2.7crd nu inteleg de unde sa incep(teoretic un service), masina la viteza mica nu are cum sa zic balans sau nu danseaza,dar la viteza mai mare dupa 60-80 km/h,cand decelerez fuge stanga fata,la acceleratie trage dreapta spate,plus faptul ca pe o sosea care nu este dreapta,masina parca este de plastelina.de curand am mers si pe carosabil umed,si este o adevarata aventura,abea daca o pot controla mai ales in curbe. Din experientele voastre,as dori sa aflu la ce sa ma astept si cam ce buget sa pregatesc,si poate niste indrumari la un service serios din Bucuresti.(pana acum 4 mecanici au dat cu presupusul). Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns din partea voastra. Costin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Parca e de plastelina Prinderile puntii spate sunt in regula ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Parca e de plastelina Verifica prinderea puntii si a bucselor O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Parca e de plastelina Posibil suspensie "fleasca"? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Parca e de plastelina In proportie mare suspensia este obosita dar asta mai merge cu grija daca ai bucsile de la tendoane in ordine. Mergi la un mecanic in care ai incredere si pune sa verifice asa: bucsi tendoane fata si tendoane in sine sa nu fie strambe.la partea de fata sa schimba atit bucsile cit si tendoanele cu totul....preturi pe masura tendoane spate cu bucsi aferente plus pivotul de la triangulatia V si bucsile de prindere ale acesteia. Bucsile bara stabi si bieletele aferente iarasi de verificat-schimbat. Eu spun de siguranta sa schimbi tot ce am enumerat eu, te duce la ~ 2000 lei.-pe mine asa m-a dus, are 2 ani si ceva si merge impecabil inca. Dupa simptomele date totu-i praf si daca schimbi dor ce se vede,in scurt timp vor cadea si celelalte,iar bani, alte strcaciuni, nervi....prinde un discount la magazine specializate si schimba tot. o sa fii maxim satisfacut de rezultat. Nu lua repere Crown sau cel putin nu pica in capcana prtului mic- la capitolul bucsi-bielete guma-cauciucul este execrabil de prost.chinezii au facut rabat la coacere si reteta :grin: .cauta Moog. preturi compartive sau mai mari dar merita calitatea. Dupa operatia asta- nu-i stiinta,doar mecanic cu scule si cunostinte mecanice, nu obligatoriu la JEEP GC-vezi cum se tine suspensia si daca mai necesita investitia in o suspensie ferma. La masina asta,suspensia este vis, un fel de fotoliu plutitor din piele, daca ai bucsile in ordine.Daca vrei sa fie tare beton si un pic mai inalta,Ai variante Iron man sau OME, ambele pana in 1000E... Daca accepsi sfaturi,pune rabla la punct-bucsi chestii , mergi minim 10000 km si pe urma gindeste-te la suspensie sau nu..... Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Instabilitate pe sosea si eu zic la fel ia toate articulatiile fata spate la mana ( jocuri ) reparat , apoi fa un reglaj corect al directiei si gata ( nu stiu costuri , dar merita ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihnea Costin Postat Iulie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Salut, Va multumesc pentru sfaturi,m-am mai linistit un pic. Dupa cate stiu tendoanele au fost skimbate de fostul propietar,(cam 2 ani in urma)chiar am si factura.se vad ca sunt noi. O sa trec pe la un mecanic recomandat de un prieten care se ocupa numai cu masini 4x4:grin: si fac listuta data de voi,plus ce mai cunoaste si omul. Acum daca ma apuc sa skimb toata bucsaraia,(suspensile la bugetul viitor peste vreo 3 luni),am auzit ca se incarca cu teflon sau teflonate deja. sper sa nu vorbesc prostii pe aici,e din auzite,dar daca stiti ceva lasati un link o adresa un indiciu.. Inca o data ..,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: Instabilitate pe sosea In proportie de 90% problema ta este de la bucsele de bara pahard.fenomenul se numeste death wobble si este des intilnit la masinile cu punti rigide Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eddie Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Salut, Am avut aceleasi simptome si solutia a fost la final reglarea casetei de directie in sensul strangerii catorva grade, desi caseta era noua. Intr-adevar scimbasem si tendoanele insa dupa schimbarea tendoanelor masina facea la fel. E posibil sa faca un fel de wandering mai degraba decat death wobble, la DW nu se poate sa nu fi mentionat bataielile generatoare de transpiratii. In privinta tendoanelor si capetelor de bara, ciudat sau nu, la mine Mopar de la Autoitalia tineau cam 3 luni. Am scapat de wondering dar de izbavirea de la Death Wobble nu mai am sperante, astfel ca am parcat masina si aia i-a fost Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Odata cu liftarea se schimba total unghiurile si fortele care solicita punctele de acrosare a elementelor mobile , noua geometrie nefiind cea mai favorabila pentru vechile pozitii . Structura e destul de putin rigida chiar si cu geometria initiala ... e facuta pentru un raport cat mai favorabil putere/greutate - si asta se vede - fiind prima preocupare a fabricantului . Speranta moare ultima ( cand nu mai nimeni care sa spere ) ...eu am avut meciuri grele de tot cu masina asta ... s-a rezolvat 100% dupa un an de incercari continue ... munca si multi bani , aproape ca nu credeam cata dedicatie a avut pentru masina . A culminat cu subsasierea partiala , doar fata , si a meritat pe deplin . La scurt timp dupa , propietarul a turtit-o si s-a orientat spre aceasi un motor mult mai mare , careia i s-a aplicat aceasi procedura , dar de data asta doar o luna de lucru ( avea ca si model de inspiratie masina precedenta si refolosind unele subansamble , l-am ajutat si eu uneori cand se mai incurca desi o stia-stie- pe dinafara ... unele bucse le-am modificat custom din poliuretan , altele zburand la fier vechi cu tot cu brate ... ) . La si mai scurt timp , insa , a turtit-o si mai grav , si a zis ca temporar se calmeaza ca-i place viata ... a revenit la Toyota cea credincioasa si puturoasa care l-a iertat ca a lasat-o ... Sunt total de acord cu el ... A fost prea mult de munca ! Cred ca nu merita , te adaptezi cu ce poate masina si asta e , unele au si altele nau , ceva/altceva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eddie Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 (editat) Re: Instabilitate pe sosea Unghiurile se regleaza intr-un fel sau altul pana la urma insa ce te faci cand sunt toate in toleranta, jocuri nu are nicaieri si masina nu isi baga mintile in cap (cazul meu)? Revenind la problema de schimbare a directiei, posibile cauze ar putea fi eventual un unghi de fuga mic, ce ii genereaza instabilitate sau joc in axul casetei. Nu fac decat sa sintetizez din lectura obligatorie pe care a trebuit sa o fac in calitate de utilizator de Wj si din experienta cu masina personala, nu sunt mecanic. Eu dupa 3 ani de cotizatii constate, am parcat-o definitiv cred, dupa o verificare a jocurilor si a geometriei care arata ca masina e perfecta. E perfecta dar nu a functionat niciodata mai mult de 3 luni fara reparatii enervante. Paradoxul e ca inca imi place ... Editat Iulie 13, 2014 de Eddie Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Nu e nimic care sa nu placa .. sunt putine care sa arate bine si sa mai si mearga bine ( ... ma rog , cand merge - te unge , cand nu - te dispera ...) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Re: Instabilitate pe sosea In proportie de 90% problema ta este de la bucsele de bara pahard.fenomenul se numeste death wobble si este des intilnit la masinile cu punti rigide Nu are nici o legatura cu situatia de fata, DW se manifesta total altfel, si mai ales la masinile modificate macar cu inaltare si roti mai mari. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Salut! Bucsile tendoanelor spate la masina mentionata(2.7), se pot schimba separat sau trebuie sa achizitionez cele doua tendoane. Recunosc cateva simptome din primul post si verficand suspensia spate amß observat mici jocuri la bucsile tendoanelor, mai exact cele de pe punte. Binenteles si amortizoarele sunt cam obosite. Diferenta este legata de costuri, doua bucsi vs. tendon, presupun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Aproape toate bucsile se gasesc de cumparat separat.Depinde de uzura/lacasul pentru bucsa in tendon daca il schimbi cu totul sau nu.Am vazut unele cu care nu mai aveai ce face. Preturile difera mult,intradevar de la bucsa la tendon dar si de la un producator la altul....ca si calitatea,evident. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Zilele trecute am citit o discutie pe un alt forum despre posibile cauze ale instabilitatii pe carosabil , peste anumite viteze. O cauza des intalnita este profilul anvelopelor si montarea lor gresita. Adica , in situatia in care se echipeaza autoturismul cu anvelope asimetrice ( cu profil asimetric ) si nu se respecta sensul de montaj adica " \\ // " si se pun " \\ \\ " sau " // // " , exista posibilitatea pe anumite tipuri de asfalt , masina sa se deplaseze in lateral stanga sau dreapta , in functie de modul cum au fost montatea anvelopele . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Am desfacut tendoanele spate. Intr-adevar bucsile de pe puntea spate prezinta un grad de uzura. Au si un cod: 52088357. Urmeaza comanda/schimb si revin cu impresii asupra comportamentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihnea Costin Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Salutare tuturor! Am fost cu vinovatul(GC ) la mecanic specializat de 4x4 Death Wobble nu este pt cu face trepidatile aferente. -Pivoti fata stanga dreapta inferiori si superiori(praf) -Cap de bara din casete de directie(joc mare plus jocul dat la volan) -Bucsi tendoane(doar spate,deoarece cele pt fata sunt f scumpe si fiind pe original nu pe aftermarket,undeva la 1000 ron doar pt fata) -Bieleta antiruliu spate un total deocamdata de 1350 ron,marca Moog. sa vad acum cat imi ia mecanicul mana de lucru. maine ar fi gata si va spun cum merge. Apoi niste idei daca aveti pe unde sa ma plimb pe platoul din bucegi:tk Batfta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Instabilitate pe sosea plimbarea pe platoul Bucegi te poate costa cam 3000 ron...daca-i ai disponibili poti merge linisrit pe unde vrei... parerea mea e ca nu-i mare scofala sa mergi pe acolo cu masina ptr piese apeleaza la Ebay...iesi mai ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihnea Costin Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Re: Instabilitate pe sosea Ziua buna lume! Zis si facut M-am dus cu GC-ul pana la Diham,apoi pana-n Padina si 7 izvoare cascada Vinovatul s-a purtat frumos o perioada. Dupa ce l-am dezmortit nitel,acum a mai ramas sesizabila o mica instabilitate doar la partea din spate,exact tendoanele la prinderea cu puntea. Originale sunt scumpe undeva la 900 ron bucata Intrebarea ar fi,daca s-ar putea intari bucsile conice din spate,unde cum cine in ce fel si cine stie despre asa ceva ???? Multam fain. Costin:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate