carlsson225 Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Salut, sunt de vreo doua luni posesor al unui Patrol 2.8 SWB din 99....nu l am testat decat pe sosea si sunt incantat de cum se comporta, pana acum nu am descoperit nicio problema la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol Bine ai venit! Si ce mai astepti?!! Cauciucuri,suspensii,troliu....samd-asta daca nu vrei sa ramii doar cu on-road-ul:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol ... nu ca ar fi ceva rau in asta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol sa-l stapanesti sanatos si se te poarte cu bine pe coclauri ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) Re: Fericit nou posesor de Patrol Fosta mea.....si cel mai scurt mariaj.... Am reusit s-o conduc aprox 30 metri..... S-o stapanesti sanatos!!! Editat Iulie 2, 2014 de ovidiua-car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlsson225 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol Multumesc pentru mesaje...sincer imi place atat de mult cum arata incat mi e cam mila sa o trec prin paduri si santuri.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol sa creasca mare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol Sa o stapanesti sanatos ! daca i cea de la Ovidiu e treaba buna ! masina luata la mana ! , verificata ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlsson225 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Fericit nou posesor de Patrol Sa o stapanesti sanatos ! daca i cea de la Ovidiu e treaba buna ! masina luata la mana ! , verificata ! Exact! E de la Ovidiu....de aceea si arata asa bine;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate