Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

chemare in service discovery 2

manolacheandrei

Postări Recomandate

Salut. Am auzit astazi la radio ca sunt chemate in service mai multe auto Land Rover printre care si discovery 2. Din cate am inteles probleme la pierderi de lichide si ceva mufe sau cablaj, probabil mufa de la ECU.

Stie cineva mai multe ? A fost cineva cu D 2 in service?

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: chemare in service discovery 2

Salut. Am auzit astazi la radio ca sunt chemate in service mai multe auto Land Rover printre care si discovery 2. Din cate am inteles probleme la pierderi de lichide si ceva mufe sau cablaj, probabil mufa de la ECU.

Stie cineva mai multe ? A fost cineva cu D 2 in service?

Citeste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84766-Ce-actiune-intreprindeti-in-caz-de-recall

Posibil sa fie vorba de acelasi lucru, iar s-a trezit vreun ziarist adormit care cauta subiecte de senzatie:uameni

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: chemare in service discovery 2

Domnilor, alte recall-uri decat cele stiute pana acum nu vor mai aparea pentru Discovery 2, as spune si 3. Masinile sunt prea vechi, au iesit de mult din perioada de garantie si post garantie si fabrica deja nu mai face statistici pe piesele inlocuite frecvent. Atentie totusi la loturile de piese cu defecte pe care nici un jurnalist nu le da publicitatii. Aflati de ele doar pe forumurile dedicate.

Multumesc.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare