claudiu-r Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Salut, de curand sunt posesorul unui mercedes ML 270 cdi din 2003 si am o problema la cutia de viteze. Cand o accelerez merge intrerupt, sacadat, nu are acea cursivitate si turatia imi oscileaza cu 200-300 turatii, iar pe manual face mult mai putin dar imi schimba viteza cu intarziere de cca 1 - 1,5 secunde. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Salut. Este masina ta de noua? I s-a inlocuit vreodata uleiul din cutie? Ce rulaj are in prezent? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu-r Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Salut, nu este a mea de noua, are 300000km si i s-a schimbat uleiul in cutie, eu l-am schimbat de 2 ori, la interval de 50000km, ultimul schimb fiind acum 1000km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Poate fi ceva cauzat de operatiunea ultimului schimb de ulei sau pot fi probleme cauzate de uzura cutiei, rulajul fiind destul de mare. Poti sa iei in calcul o problema a convertizorului de cuplu din cutie.Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex-gaz Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Pot fi electrovalvele de vina...nu deschid cand trebuie exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu-r Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Merci mult pt postari, maine merg la service cu ea si o sa le spun si variantele pe care le-ati postat voi. Sper sa pot sa va ajut si eu la randul meu la vreo problema, dar mai bine sa nu existe la nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex-gaz Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Cel mai bn e la service...si eu am avut problema similara la alta masina tot automata, un Jeep GC si era din valve, dar am mai intalnit lucrand in domeniu si probleme similare din cauza la debitmetru sau la capul electronic al pompei de injectie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Cel mai bn e la service...si eu am avut problema similara la alta masina tot automata, un Jeep GC si era din valve, dar am mai intalnit lucrand in domeniu si probleme similare din cauza la debitmetru sau la capul electronic al pompei de injectie... ce treaba are cutia de viteze cu debimetrul sau pompa de injectie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex-gaz Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 (editat) Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 ce treaba are cutia de viteze cu debimetrul sau pompa de injectie? Daca nu cunosti situatia nu t baga in seama aiurea, eu vorbeam despre situatii in care masina avea simPtome similare din cu totul alte cauze decat cutia de viteze... Editat Iulie 18, 2014 de Astral simPtom..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Cand o accelerezi : in mers sau stand pe loc in P sau in N ? Este posibil sa nu fie problema de cutie .O diagnoza ai facut ? Ce coduri de eroare da ? se sterg ,nu se sterg ? Am si eu doua Jeep-uri cu motor de 2.7 si cutie automata de Mercedes .Cunosc multa lume cu astfel de masini si cu totii se plang doar de problemele la cutia de viteze .De curand am avut la reparat o masina la care toata lumea spunea ca este de vina cutia -nici vorba :wink: Cat despre valve si convertizor -da-le pace :grin: Editat Iulie 20, 2014 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 E posibil ca mersul defectuos al cutiei da aibe cauze in alta parte decit in cutia de viteze.Si asta deoarece calculatorul cutiei de viteze isi ia informatiile de la calculatorul motorului.Daca motorul nu este in parametrii ok, atunci si parametrii transmisi catre cutie, o sa fie eronati, de unde si comportamentul acesteia.Personal am patit-o cu un BMW care a avut o reparatie majora la motor.la prima vedere acesta functiona ok, dar cutia schimba aiurea.Dupa o diagnoza amanuntita s-a dovedit ca nu era nici o problema la cutie , ci era doar o functionare defectuasa a motorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Ca sa citez un clasic ...cutia de la masina asta daca e cu mestecator hautomat este "de pork". Cu muuulta slanina ... :ha: Tester cu Star si vezi ce iti spune de calculator ...daca iti da erori (si sigur iti va da) le pui aici si vedem ce ii facem dupa aia... Le resetezi si vezi dupa aia dupa o tura cu bidonu ce iti mai da ... La mercedes ...tule muma-n cur de unguri nemti ...cand se stocheaza mai multe orori in ecu ... da cam cu virgula. Intre timp bagi un nas in ulei ...cum e roz, maro, maro cu stropi samd ...daca pute a ciorapi nespalati ...e nasol, trebuie schimbat ... si ai grija cu schimbul ca e o procedura intreaga cu prescure si coliva ...ca la almanahe ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu-r Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: problema cutie automata ML 270 din 2003 Nu am apucat sa fac o diagnoza, in schimb am fost la un service specializat in cutii automate si mi-au zis ca ar fi problema chiar la convertizor. O sa merg si la reprezentanta sa puna tester-ul pe ea. Revin cu mesaj dupa aceea. Merci mult pentru mesajul tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate