Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cardan blocat

tonytherunner

Postări Recomandate

Am o problema cu ,cardanul primar,nu vrea s-a iasa din caneluri,l-am imbaiat cu wd40 dar degeaba,l-am ciocanit nitel dar nu vreau sa insist cu ciocanul ca deformez urechile :hl

o poza care nu-mi apartine dar e cu subiectu" in cauza...559258893_front20prop20spline.thumb.jpg.4c7f4bacd8567be45d9a205b64a644fe.jpg

....omu asta l-a scos foarte usor,al meu zici ca are draci pe el (sau pe langa el:ha:)

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cardan blocat

Te superi degeaba.

Este o situatie simpla, nu necesita multe lamuriri. Inmuiere in degripant sau alte lichide si rabdare.

Presa nu poti folosi decat daca demontezi complet crucea.

Mai poti folosi un levier potrivit, cu care faci mangealac intre cruce si surub.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Cardan blocat

Te superi degeaba.

Este o situatie simpla, nu necesita multe lamuriri. Inmuiere in degripant sau alte lichide si rabdare.

Presa nu poti folosi decat daca demontezi complet crucea.

Mai poti folosi un levier potrivit, cu care faci mangealac intre cruce si surub.

Nu stiu de ce ti se pare ca m-am suparat,neavand niciun raspuns nu prea are rost un topic....parerea mea:wink:

.....din fericire pentru mine am gasit solutia salvatoare am improvizat un fel de "presa"mai precis o piulita mai lata pe care am fixat-o intre surub si cruce,invartind surubul presam pe piulita si implicit pe centrul crucii,a iesit al dreaq de greu (apr 3ore) dar a iesit +un tub de wd40 +ciocanit

.....problema e ca nu prea stii cand se termina filetul surubului si pe asta al meu l-am cam bulit,tre sa caut altul are un pas foarte marunt....

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare