Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Peste dealuri, spre Slanic

iulianul

Postări Recomandate

Sambata asta planuiesc o iesire din Pietriceaua spre Slanic, pe un traseu frumos, de dificultate medie.

Pentru ca e posibil sa fie noroi in padure, trebuie sa aveti masina in buna stare de functionare, MT-uri sau mai bine Simex si un troliu funcțional. O statie pe 16 e bine venita. Traseul nu poate fi parcurs cu AT-uri, zic eu.

Papica la pachet si chef de aventura!

Lista e deschisa, intalnirea e sambata la 8.30 la Peco Miorita.

Iulian

Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Peste dealuri, spre Slanic

Cipriane, da' si cand o pui pe picioare...

Multumesc de urari.

Hai, nu fiti timizi, vremea se anunta insorita, la 26C, traseul e provocator dar accesibil si peisajele idilice. Uite, ma pun eu primul pe lista:

1. Iulian - Samurai

Link spre comentariu

A fost o iesire de 10 ,noroi in padure cat cuprinde .

Ne-am prezentat la start patru masini ,un samu ,o feroza ,un pajero si o toyota incaltate doua cu mt ,si doua cu simex,am avut si ceva trolieri o sa revin cu poze.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Domnu domnu,da blocantii a functionat??:grin: Sau combinatia cu MT-uri le da greata? Da Samuraiu s-a troliat si el sau iar ne jigneste? Bravo,sa va fie de bine! Da ce noroi vere,s-o zvinta pina la toamna?:ha:

Hai ca intr-o ora plecam si noi spre Valea Doftanei sa vedem ce brinza mai facem si azi!:wink:

Link spre comentariu

Domnu domnu,da blocantii a functionat??:grin: Sau combinatia cu MT-uri le da greata? Da Samuraiu s-a troliat si el sau iar ne jigneste? Bravo,sa va fie de bine! Da ce noroi vere,s-o zvinta pina la toamna?:ha:

Hai ca intr-o ora plecam si noi spre Valea Doftanei sa vedem ce brinza mai facem si azi!:wink:

Dane blocantii au functionat perfect,MT-urile au fost inferioare dar si samuraiul a troliat dar mai putin ca noi,distractie placuta si voua!

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Desi am facut ceva trasee, pot sa spun ca asa noroi parca n-am mai intalnit. Pur si simplu padurea musteste. Iar eu planificasem o iesire mai...relaxanta :ha: Am reusit sa facem cam 1/3 din traseul propus, am iesit la 18.30 la asfalt. Cred ca aproape am facut intreaga padure la picior, cautand treceri alternative, deoarece track-ul initial era impracticabil. Mai ales vaile erau adevarate mlastini.

Nu intram bine in traseu, ca la o coborare apas frana si...pedala la fund! O trag pe drum drept, scot roata spate, conducta retezata din piston, lichidul de frana tot afara. Imi dau seama ca la iesirea trecuta am agatat in conducta o mare craca, nu s-a rupt atunci, dar a cedat acum. Multumesc lui Doamne Doamne ca s-a intamplat asa si nu am patit nimic. Gigi (multumesc!) scoate lichid de frana de la Toyota cu o pompita de la un spalator de geamuri :al, obturez conducta de frana si hai mai departe, pe principiul ca la deal nu ne trebuie frana si la vale nu e bine sa o calci ... :grin:

Situatia destul de crem, la un moment dat ajungem la forestier, urcarea era blocata de un copac prabusit. Bogdan, fara troliu, decide sa se retraga, Iwa sa-l insoteasca pana in sat si sa se intoarca, cat timp eu si Gigi taiem copacul cu toporul (ca Gigi are doua drujbe acasa).

La un moment dat, Bogdan vine pe jos, dupa ajutor. La locul faptei, 1 km mai jos, ambele masini, Mitsu si Feroza, calare una peste alta pe ditai forestierul prabusit in vale. Scoatem masinile si continuam traseul, ca alta cale nici nu mai era.

Urmeaza o epopee cu innamoliri, trolieri, coborari cu emotii... in fine, ajungem cu bine la asfalt spre inserat.

Poze si de la mine:

IMG_3430.JPG.1d64d11324eefd22553c082a457e613f.JPG IMG_3434.JPG.bd8c2265bd626badcf95582fc5e5b062.JPG

IMG_3435.JPG.056a5fafacb6342ba36b139a340e9d88.JPG IMG_3439.JPG.b0579b4963ad9e69c436e10b0b06b5ab.JPG

IMG_3441.JPG.82b6424a1d22ccb0120fefaa48fc42af.JPG IMG_3443.jpg.44da22abdd271842f5ce067a1821a5ad.jpg

IMG_3451.JPG.f0dcdb38fd4a004077a0c547e1cfc78a.JPG IMG_3461.JPG.06664576147067f5ef46164e1d00a495.JPG

IMG_3463.JPG.0e139817c243e3626783531d944efc93.JPG IMG_3466.JPG.08b8095d24046bd815a83ab85846434d.JPG

Editat de iulianul
Link spre comentariu

Frumos! Ne-am intors si noi acum 2 ore din Baiului,noroi mult si pe acolo dar parca nu chiar asa! O sa posteze Minitehnicus iesirea cred,am facut cele 4 picioare binecunoscute intr-o zi. Urcare pe Vornicului si Draganului si coborire pe Mierlei si Cotofenei. Noroi grav pe Draganului,trecuse si un TAF pe acolo si erau niste sleauri:shock:! Inca o data sa spunem:SIMEX NR 1!!!

Link spre comentariu

Salut,

Foarte frumoase iesiri (Dan & Iulian) noroi la greu. M-am gandit la voi si ieri si azi. Din pacate eu a trebuit sa fac Nissanului un polish pe bune.

O fac fata mare. Nu cred ca va mai vedea padurea prea curand. Asa ca poate ma ia cineva copilot.

" Off-roadul" meu de ieri si de azi:

WP_20140706_011.thumb.jpg.59353054d9901c4afd0495b3d00477ed.jpgWP_20140706_012.thumb.jpg.8918aa68c1990fae683b86d4c6cbad3e.jpgWP_20140706_027.thumb.jpg.55f9c91a97551a3f4b326874683a53f4.jpgWP_20140706_014.thumb.jpg.916a63a621f0e8c78585398fe2225b87.jpg

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Esti binevenit oricind! Vezi ca simbata viitoare facem gratar-si-a luat Bogdan angajamentul! Ce bine arata Nissanul! Si de ce ma rog sa nu mai vada padurea?!:ang3

Editat de dansoare
Link spre comentariu

Asa noroi frumos nu am mai mancat de ceva vreme :D, concluzia iesirii a fost ca trebuie sa schimbam simexurile de tip slick aflate acum pe masina, caci mai mult incurca :D dar a fost distractiv.

Astept zilele astea si pozele de la copilot poate mai gasim ceva interesant printre ele.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

frumooooos de tot !! Bravo bai baieti

traseul ala pe acolo doar prin august cred ca e cat de cat uscat!

parca si vad bai Iuliane cum le ziceai tu la baieti...."Spaaan...baga Spaaan" :))

Link spre comentariu

foarte frumos...si cu de toate...asa noroi n-am intalnit niciodata de cand ma dau...voi ati crezut ca iesiti la picnic d'aia n-ati luat nici macar o drujba?

Link spre comentariu

parca si vad bai Iuliane cum le ziceai tu la baieti...."Spaaan...baga Spaaan" :))

:banana la ce noroi era acolo...eu nu stiu altă rețetă. ..

Cipriane, oricând poți veni cu noi, dar n-ai să stai tu mult departe noroaie :grin:

Optimus, Quick, chiar am avut cele mai bune intenții, m-am simțit și vinovat la un moment dat, am plănuit și anunțat o ieșire rezonabila, ca pentru toată lumea și ... a ieșit măcel :ps

Dar eu am sufletul curat :cn .... cred ca noroiul se tine dupa mine :ha:

Link spre comentariu

Nu drujba era problema ca avem 3 topoare la noi :) problema era noroiul neasteptat de... noroi :)

Inainte sa plec de acasa am avul de ales intre simexurile de 32,5" care inca mai au crampoane sau cele de 35" care sunt oarecum sleeck-uri... am plecat cu 35-urile ca lene si alte cele... si a fost interesant... pe o urcare de 4 metri din ciclul ori la bal ori la spital aveam o gramada de km/h... stand pe loc :D.

Bietul Bogdan era initial un pic stresat de traseu ca il lasam in padure, ca ne tine in loc si alte cele, la final insa ne-a aratat ca poate si Daihatsu una/alta si a facut cateva urcari fara sa rasufle.

Oricum concluzia e simpla... daca copilotul trebuie sa slabeasca lasam gumele actuale, daca nu le schimbam :D, dar oricum daca si restul traseului (cele 2 bucati pe care nu le-am vazut) e la fel ca si prima bucata o sa fie haios :)

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare