boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Duminica am iesit cu Samuraiul sa testam motorul de 1,6 16v. Am pecat din Campina - V.Doftanei, de acolo prin padure spre Bertea si Pietriceaua. Motorul s-a comportat bine,racirea in regula dar la ceva timp dupa ce-am intrat in padure o bobina a inceput sa faca figuri si asa a mers mai mult in trei pistoane uneori chiar in doua. Cateva filmulete : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Suna frumos motorul ala! Bravo domnule! Ai reductia stock sau 4,16? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Inca 3 filmulete : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Reductia inca o am de 6.5, as trece direct la cea originala dar ma tem sa nu fie prea putin in special la coborari alunecoase si foarte abrupte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Marius, dar lasi pe altcineva la volan,masina abia terminata? Are ceva putere... Nu-ti schimba reductia decat cu 4,16 daca gasesti.Altfel o sa prajesti ambreiajul imediat. Numai ca in anumite filmari tura prea mult motorul.Cu reductia de 4,16 eu treceam cu a 3 prin noroaiele alea. Tu trebuie cu 4-5 acum cu motorul asta. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. La volan era baiatul care a facut transplantul, eu am coborat sa filmez de jos si cum am mai spus pe parcursul filmarilor dupa ce s-a incalzit bobina motorul a mers mai tot timpul in 3 pistoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. N-ai mai ajuns la iesirea de sâmbătă, dar vad ca ai avut parte de ceva distractie duminica :grin: Merge frumos Samuraiul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Potenta ! Bravo ! Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Un mic filmulet dupa schimbarea bobinei. Motorul a mers fara probleme dar am mai rupt inca un tampon la reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Era sa comiți o nefăcuta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Eram deja la a doua tentativa in acea zi, prima a fost pe urcare si mult mai grava. Atunci era pe o parte si pierdeam destul de zdravan benzina asa ca nevoit sa indrept cat mai repede masina nu am apucat sa fac nici macar o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Am schimbat reductorul de 6.5 cu cel original si dupa putina chinuiala in noroi s-a incins destul de bine ambreajul si s-a rupt cureaua de la alternator si pompa de apa ( asta am bagat de seama chiar in momentul in care am oprit brusc filmarea ) fapt pentru care cu ambreajul slabit si fara racire la motor am coborat din padure mai mult cu motorul oprit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. [quote=Giani;968657 Nu-ti schimba reductia decat cu 4,16 daca gasesti.Altfel o sa prajesti ambreiajul imediat.. Paraca am un deja vu. Imi place cum se misca masina ta Marius. Daca vrei parerea mea da-i jos body liftul si vorbeste cu Silviu pentru 4 link la suspensie pe spate si atunci sa vezi masina. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Ce motor este, de pe ce masina? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: La noroi in 3 pistoane. Este motorul de 1,6 de pe Suzuki Baleno. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate