abunea Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Mi se pare mai simplu de facut DIY, iese relativ ieftin. Estetica e discutabila. Iar daca apa ajunge la el, deja ai oricum probleme cu electronica. Ce plusuri si minusuri vedeti la el? Si sursa: http://www.riverraider.com/store/XJ-Expedition-Snorkel?search=Snorkels - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? Salut, are si prelungirea aia de approx 50cm in sus nu ? altfel e cam mare investitia doar pentru +15cm. Da, e o chestie destul de "adaptabila" pt. DIY. hint: Partea ce iese din capota trebuie facuta cu simt de raspundere si din materiale rezistente la crengile ce se vor opinti in ea. multa bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2014 (editat) Re: Snorkel RiverRaider?? Da, au si kit de 18". . Inca o pitrocesc :) Editat Iulie 7, 2014 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? primul model nu mi se pare foarte util.are multe minusuri.al doile model....ma abtin,daca mai scoate si fum pe acolo e ca o locomoiva,cel putin pt mine conteaza sa arate cumva,nu doar sa fie aruncat acolo si gata Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? dar sunteți siguri că traversați ape mai mari de 1 metru, nu? adâncime, adică... :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? M-am uitat acum a doua oara aici, si nu ma pot abtine: personal, mi se pare un produs penibil!!! :ha: O gramada de racord flexibil sub capota unde se incinge atmosfera la greu, posibil sa se mai si frece de altele pe acolo, inaltime prea mica = e degeaba, iar daca vrei sa fie mai inalt pui furnalul pe el, iar la prima creanga care se propteste hotarat in el il pune jos, asta daca nu-ti sparge si parbrizul cu fieratania aia. Pot sa inteleg pe cineva care chiar nu-si permite sa-si cumpere un snorkel chinezesc, nici macar second hand, si isi inventeaza o chestie pe post de snorkel, oricum ar fi inventia aia, dar ca sa produci pentru comercializare asa ceva, mi se pare o insulta la adresa bunului simt... comercial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? groaznic...timpenie maxima , nu se justifica nici tehnic, nici estetic, nici comercial nici macar la nivel de zgircenie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? Astia s-au inspirat din varianta militara de Hummer, banuiesc ca au avut aia ceva in cap cand l-au proiectat... :wink: Ca design da, arata ca burlanul de soba... :ha: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? :no11 are un nume sugestiv... apoi, firma care le face este în australia - pentru cei care urmăresc serialul cu șoferi în australia e mai ușor de înțeles de ce a fost proiectat să arate așa :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: Snorkel RiverRaider?? singura logica pe care o vad eu este ca e o varianta simpla far apretentii dar care isi face treaba la nevoie pentru H1 mai are un rationament,parbrizul e rabatabil iar burlanul se poate scoate pentru a minimiza profilul vertical daca va mananca pielea :) va spun eu cea mai simpla varianta si cea mai eficienta :) o bucata de furtun de 2-3 metri maxim cu o piesa de adaptare si 2 coliere,pot fi ele si de campia turzii nu e problema important e sa etanseze bine pus la masina cand dai de zona nasoala,dupa care il scoti si ai scapat , avantaje,simplu,ieftin,usor de montat si de pozitionat unde vrei,flexibil si fara pretentii.:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate